1. Anasayfa
  2. CS:GO

Sangal Esports’ta Düşüş Devam Ediyor

Sangal Esports’ta Düşüş Devam Ediyor
2

Sangal Esports, davet aldığı Blast Rising 2021 turnuvasındaki 3. maçında dün de karşılaştığı EC Brugge takımına 2-1 skorla yenildi ve direkt olarak üst tura çıkma şansını kaybetti.

Dust 2, Nuke ve Mirage haritalarında gerçekleşen mücadele, çok çekişmeliydi. Temsilcimizin seçtiği Dust 2 haritasında başlayan seride Sangal, ct tarafında inanılmaz bir performans gösterdi ve ilk yarıyı 11-4 önde kapatmayı başardı. Maçın ikinci yarısında geçtiğimizde EC Brugge, biraz toparlanmış gibi gözükse de temsilcimiz üstünlüğü korumayı başardı ve haritayı 16-12 kazanarak seride 1-0 öne geçmeyi başardı.

İkinci harita, EC Brugge takımının seçmiş olduğu Nuke haritasıydı. Haritaya çok iyi başlayan Sangal, onların kendi seçtiği haritasında ilk yarıyı 13-2 gibi inanılmaz bir skorla önde kapatmayı başarmıştı. Haritanın ikinci yarısına geçtiğimizde ise EC Brugge takımı olağanüstü bir geri dönüşe imza atarak maçı 15-15’e getirmeyi başardı. Uzatmalara geçtiğimizde ise mental olarak önde olan EC Brugge, başladığı geri dönüşü zaferle süsledi ve 19-16’lık skorla kazanarak durumu 1-1’e getirmeyi başardı.

Üçüncü harita, yasaklama ve seçimlerin ardından sona kalan Mirage haritsaydı. 3-0’lık üstünlükle başlayan temsilcimiz, bu başlangıcını koruyamadı. EC Brugge takımı üst üste aldığı 4 raund ile geri dönmeyi başardı ve devamını getirerek ilk devreyi 9-6 önde kapattı. İkinci yarıda rakibine sadece 2 raunt veren EC Brugge, haritayı 16-8 kazanarak seriyi 2-1 kazanmayı başardı ve direkt olarak play-off aşamasına katılmaya hak kazandı.

Sangal Esports Play-in Oynayacak

Temsilcimiz Sangal Esports, halen daha turnuvadan elenmiş değil. Grubunu üçüncü sırada bitirdiği için Play-in aşamasına kaldı ve bu aşamada bütün grupların üçüncüleri birbiriyle karşılacak ve buradan 3 takım play-off turuna katılacak.İki takımın oyuncularının istatistiklerini aşağıda bulabilirsiniz.

IMG 20210504 193041

Espor ile yakından ilgilenen,oyun oynamayı çok seven bir gamer.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mert
Mert
2 yıl önce

Takımda köklü değişiklik şart gibi

Ege
Ege
2 yıl önce

İmorr da gittikten sonra pek hayır gelmedi zaten valorant tarafıda pek iyi durumda değil haklarında hayırlısı olsun