1. Anasayfa
  2. Espor

Beşiktaş Espor Taraftar Grubu Yönetime İsyan Etti

Beşiktaş Espor Taraftar Grubu Yönetime İsyan Etti
0

15 Nisan 2020 tarihinde Beşiktaş Espor Taraftar Grubu, Beşiktaş Espor yönetimine serzenişte bulundu. Taraftar grubu, Beşiktaş Espor yönetiminin TCL’de şampiyon olmak gibi bir hedefinin olmadığını vurguladı. Beşiktaş Espor’un yurtdışında reklam için kurulan takımlara paralarının ödenmediğinide açıklamasına ekledi. Taraftar grubu, takımın ismini duyurmak amacıyla yayıncılarla yaptığı anlaşmaları da yanlış buldu.

Yöneticilerin finansal anlamda başarısız olduklarını ekleyen taraftar grubu, takımın ekonomik durumunun yöneticilerin kullandığı bir bahane aracı olarak gördüğünü söyledi.

Taraftar grubunun açıklamasının sonunda ise Beşiktaş Espor yönetiminden sorumlu Erman İpçi ve Mahmut Emin için “takıma hiçbir şey katmamış” ifadesi dikkat çekti.

besiktas taraftar grubu 15nisan

Beşiktaş Espor Taraftar Grubu’nun 21 Eylül 2020 Açıklamasında Neler Var?

Okumuş olduğunuz 15 Nisan 2020 tarihli metinden yaklaşık 6 ay sonra bugün, taraftar grubunun yaptığı açıklamanın yönetim üzerinde etkisi olmadığı gerekçesiyle yeni bir açıklama yaptılar.

Taraftar Grubunun bugünki açıklamasının başında YouTube, Twitch ve Twitter gibi sosyal medyanın kalbi olan mecralarda takımın yeterince tanıtılmadığı konusunda üzüldüğünü söyledi. Bu durumun değişmesi için elinden geleni yaptığını söyleyen taraftar grubu, hiçbir değişiklik olmadığını da belirtti.

https://esporgazetesi.com/sova-recon-bolt-rehberi/

Taraftar Grubu, takımın League of Legends için ayrılan bütçenin (100.000 TL) kabul edilemeyecek miktarda olduğunu söyledi. League of Legends’tan kazanılan paranın diğer espor branşlarına da harcandığını ekleyen taraftar grubu, bunun bir başarısızlık örneği olduğunu ekledi.

Taraftar Grubu, yönetimin League of Legends takımı için galibiyet üzerine takıma vereceği primi “takım kötüydü” bahanesiyle erteleyip ödenmediğini de belirtti. Ayrıca taraftar grubunun en dikkat çeken cümlelerinden bir tanesi de PUBG takımıyla ulaşılan başarıda takım menajerinin “keşke bu hedeflere ulaşmasaydınız, ben bu primleri nasıl ödeyeceğim? açıklamasıydı. Ayrıca takımın başarısızlık halinde menajerin takıma: “keşke maça çıkmasaydınız, bizi rezil ettiniz” dediğini de ekledi.

Taraftar Grubu, açıklamasının sonunda, Beşiktaş Jimnastik Kulübünün takımın isim hakkını tekrar geri alması ve takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Bununla birlikte başkanlarına olan inançlarını halen korumakta olduklarını da eklediler.

Taraftar Grubu’nun takım yönetimi hakkındaki söyledikleri henüz bir iddiadan ibaret. Şuan için Beşiktaş Espor yönetiminden bir açıklama gelmedi.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments