1. Anasayfa
  2. CS:GO

Takımlarımızın CS: GO Dünya Sıralamalarındaki Yükselişleri Devam Ediyor

Takımlarımızın CS: GO Dünya Sıralamalarındaki Yükselişleri Devam Ediyor
0

HLTV’nin bugün (24.08.2020) tarihi itibari ile güncelledi. CS: GO arenasında ulusal maçlarda bizleri temsil eden 9INE ve Sangal Esports HLTV CS: GO dünya sıralamalarında yükselmeye devam ediyorlar. Temsilcimiz 9INE 19 basamak yükselerek 90. sırada kendine yer buldu. Bir diğer temsilcimiz Sangal Esports ise 18 basamak birden yükselerek 119. sıraya yükseldi.

HLTV’nin Dünya CS: GO Takım Sıralaması Nedir?

HLTV Counter-Strike Global Offensive’de dünya sıralamasınına amacı oyundaki rekabetçilikte en iyi takımları sıralamaktadır. Sıralama haftalık olarak güncellenir ve takımlar, son 2 aydaki rekabetçi maçlardaki son performanslarına göre yukarı veya aşağı hareketlenmeler ile yer değiştirirler.

Sıralama nasıl hesaplanır?

Dünya sıralaması, takımların geçen yıldaki başarılarına (her ay boyunca puanlarda ciddi düşüş ile), son 2 aydaki son formuna ve son 10 LAN etkinliğindeki performansa dayanmaktadır. 

Tüm bunlar, her takımın geçmiş puanlarını korumak için sahip olması gereken 3 önemli faktör ile belirlenir. Çevrimiçi maçlar ve turnuvalar dahildir, ancak azalan bir faktörle, en iyi takımlar arasında büyük bir fark yaratamayacakları ve esas olarak haritaya yeni takımlar yerleştirmeye hizmet ettikleri anlamına gelir.

Sıralamada Yer Alan İlk 10 Takım

C80980CC 96A1 4F6B 925C F9D6E04E9385

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments