1. Anasayfa
  2. CS:GO

Intel Monsters Reloaded CS:GO 1. Açık Elemelerine Kayıt Olmak İçin Son Gün

Intel Monsters Reloaded CS:GO 1. Açık Elemelerine Kayıt Olmak İçin Son Gün
0

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren teknoloji markası Monster Notebook, Intel’in partnerliğinde Monsters Reloaded espor etkinliğinin ikincisini gerçekleştiriyor. İlk turnuva geçtiğimiz senenin pandemi döneminde meydana gelmişti. Birçok popüler oyuna ev sahipliği yapan bu organizasyonun en uzun soluklu turnuvası ise CS:GO’da olacak.

Turnuva toplamda 3 açık eleme sistemi içerecek. Her açık eleme bir hafta arayla olacak. İlk açık eleme 7 Eylül’de başlayacak. Tüm açık eleme maçları Bo1 formatında oynanacak ve elenen takımlar bir sonraki açık elemeden tekrar katılabilecek. Açık elemelerden yükselen toplam 12 takım A ve B grubu olmak üzere iki grupta mücadele edecek. Bu iki gruptan da yükselen 4 takım Unleash the Monster Ligi’ne çıkmış olacak.

Turnuvada toplamda 150 bin liralık ödül havuzu bulunuyor. Her açık eleme birincisi olan takıma 2500 liralık ödül verilecek. Ayrıca Unleash The Monster Ligi’nin MVP olan ismine ise Monster Tulpar T7 ödül olarak verilecek.

Dönem finalleri ve UTM ligi maçları Twitch’den Berke “Vlad” Kantürk, Özgür “Root” Alagül’ün sunumuyla ve Jahrein, Pqueen, Eastergamers gibi yayıncıların katılımıyla Monster Notebook stüdyolarından ve Twitch kanalından canlı olarak yayımlanacak.

Bu turnuvaya katılım şartı ise oyuncuların 13 yaşını doldurmuş olması. Oyundaki derecenizin kayıt olmak için bir önemi bulunmuyor. Siz de kayıt olmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments