1. Anasayfa
  2. Espor

OtherSide Oyuncusu Brasco, Yeni Takım Arayışında

OtherSide Oyuncusu Brasco, Yeni Takım Arayışında
0

OtherSide Esports, Futbolist ile kıran kırana geçen, ve genelde uzatmalara giden karşılaşmaları ile bize seyir keyfi oldukça yüksek birçok maç izletmişti. Ancak takım, 6 Nisan’da Kafalar eSports‘a karşı oynadığı VCT Turkiye 2. Aşama: Challengers 1 çeyrek finalinde 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Kaan “Brasco” Enver, sonradan sildiği tweetinde, OS tarafında işlerin iyi gitmediğinin mesajını verdi. “Siz şu an alınan kararların anlık olduğunu düşünüyorsunuz ama 1 haftadır olan şeyler bunlar. Maçta bu kadar kötü oynamamızın sebebi de buydu. 1 haftadır ne prac atıyoruz ne bir şey, oynamak için oynadık bugün” diyen Brasco; yeni takım arayışında olduğunu duyurdu. Brasco, daha önce Beşiktaş Esports‘ta forma giyiyordu ancak NisaY nedeni ile yaşanan takım değişikliği sırasında kadro dışı kalmıştı.

https://twitter.com/OtherSideTR/status/1373162234533314561

Brasco, Futbolist’e karşı oynadığı VCT Türkiye 1. Aşama: Challengers 2 çeyrek finalinde, maçı 2. uzatmaya götüren bu 4 killik serisi ile herkesin dikkatini çekmişti. Karşılaşmayı, 2-1 OtherSide kazanmıştı. Ancak takım, VCT 1. Aşama Masters’da maç kazanamayarak turnuvaya veda etmişti. VCT Türkiye 2. Aşama: Challengers 1’de ise çeyrek finale kadar namağlup gelen takım, sıralama maçlarında Futbolist’e karşı 2-0 yenildi. Ardından çeyrek finalde ise OtherSide, sıralama maçlarında BBL Esports’u yenen Kafalar eSports’a karşı oynadı.

İlk haritada 12-4 geride olan OS için Brasco’nun 2 rakibe karşı tek kaldığı elde ace atması; takımının kazanması için yeterli olmadı. İki maçı da 13-6 kaybeden OS, turnuvaya veda etti. OtherSide’ın Brasco yerine kimi alacağı; ya da nasıl bir takım ile devam edeceği ise henüz bilinmiyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments