1. Anasayfa
  2. Espor

OtherSide Oyuncusu Brasco, Yeni Takım Arayışında

OtherSide Oyuncusu Brasco, Yeni Takım Arayışında
0

OtherSide Esports, Futbolist ile kıran kırana geçen, ve genelde uzatmalara giden karşılaşmaları ile bize seyir keyfi oldukça yüksek birçok maç izletmişti. Ancak takım, 6 Nisan’da Kafalar eSports‘a karşı oynadığı VCT Turkiye 2. Aşama: Challengers 1 çeyrek finalinde 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Kaan “Brasco” Enver, sonradan sildiği tweetinde, OS tarafında işlerin iyi gitmediğinin mesajını verdi. “Siz şu an alınan kararların anlık olduğunu düşünüyorsunuz ama 1 haftadır olan şeyler bunlar. Maçta bu kadar kötü oynamamızın sebebi de buydu. 1 haftadır ne prac atıyoruz ne bir şey, oynamak için oynadık bugün” diyen Brasco; yeni takım arayışında olduğunu duyurdu. Brasco, daha önce Beşiktaş Esports‘ta forma giyiyordu ancak NisaY nedeni ile yaşanan takım değişikliği sırasında kadro dışı kalmıştı.

Brasco, Futbolist’e karşı oynadığı VCT Türkiye 1. Aşama: Challengers 2 çeyrek finalinde, maçı 2. uzatmaya götüren bu 4 killik serisi ile herkesin dikkatini çekmişti. Karşılaşmayı, 2-1 OtherSide kazanmıştı. Ancak takım, VCT 1. Aşama Masters’da maç kazanamayarak turnuvaya veda etmişti. VCT Türkiye 2. Aşama: Challengers 1’de ise çeyrek finale kadar namağlup gelen takım, sıralama maçlarında Futbolist’e karşı 2-0 yenildi. Ardından çeyrek finalde ise OtherSide, sıralama maçlarında BBL Esports’u yenen Kafalar eSports’a karşı oynadı.

İlk haritada 12-4 geride olan OS için Brasco’nun 2 rakibe karşı tek kaldığı elde ace atması; takımının kazanması için yeterli olmadı. İki maçı da 13-6 kaybeden OS, turnuvaya veda etti. OtherSide’ın Brasco yerine kimi alacağı; ya da nasıl bir takım ile devam edeceği ise henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments