1. Anasayfa
  2. Espor

VCT Avrupa 2. Aşama Challengers Çeyrek Final Sonuçları

VCT Avrupa 2. Aşama Challengers Çeyrek Final Sonuçları
VCT Şampiyonlar Turu
0

Acend – Ninjas in Pjymas

VCT Valorant Avrupa sahnesindeki temsilcilerimizden Mehmet Yağız “cNed” İpek’in takımı Ascend, NiP’e karşı 2-1 mağlup oldu. Ascend, NiP’in seçtiği harita olan Haven‘ı kazanmasına rağmen, kendi seçtiği Icebox’ı ve daha sonra 3. harita Bind‘ı kaybetti.

İlk harita Haven‘ı 13-9 galip bitiren Acend‘de MVP, Omen oynayan Santeri “BONECOLD” Sassi oldu. İlk yarı Acend’in lehine 7-5 biterken ikinci yarıda NiP’ten comeback geldi. Durumu 8-9’a getiren NiP, ardından 5 el vererek mağlup oldu. İkinci harita Icebox‘ta ise maç, iki takımın da atak tarafında ezici üstünlüğü ile geçti. İlk yarıyı NiP 11-1 önde bitirdi. İkinci yarıda atak oynayan Acend, durumu önce 12-4’e ardından 12-10’a getirmesine rağmen kazanan taraf, 13-10 ile NiP oldu. Haritanın MVP’si ise temsilcimiz cNed oldu. Karşılaşmanın kaderini belirleyen Bind haritası ile ilk yarı 8-4 NiP üstünlüğü ile kapandı. Acend, ikinci yarıda durumu 9-8’e getirse de 13-8‘lik bir seri ile mağlup oldu. Serinin MVP’si ise 24 kill ile Emir “rhyme” Muminovic oldu. Maçların en skorer oyuncusu ise toplamda 68 kill ve 6 asist ile temsilcimiz cNed oldu.

https://twitter.com/rhymeVAL/status/1379493767720357888

Guild Esports – Alliance

Guild Esports’un Alliance ile olan VCT EU 2. Aşama Challengers 1 karşılaşması ise 2-0‘lık bir seri ile bitti. İlk harita Split, haritayı seçen Guild Esports‘un ezici üstünlüğü ile sonuçlandı. İlk yarıda 8-4 önde gelen Guild Esports, maçı 13-4 bitirdi. Maçın MVP’si, Raze karakteri ile oynayan “Yacine” Laghmari oldu. Alliance, kendi seçtiği harita olan Haven’da ise 13-6 mağlup oldu ve yarı finallere veda etti. Maçın MVP’si, 22 kill ile Breach oynayan “Leo” Jannesson oldu. 2 maç oynanan serinin genelinde en skorer oyuncu, 34 kill ve 15 asist ile Yacine oldu.

Temsilcimiz cNed VCT Avrupa sahnesinde sıkça adından bahsettirse de maalesef takımı yarıfinale yükselemedi. Böylece, 8 Nisan’da oynanacak VCT EU 2. Aşama Challengers 1 yarıfinaline ismini yazdıran takımlar, NiP ve Guild Esports oldu. Avrupa sahnesindeki ikinci temsilcimiz Melih “pAura” Karaduran’ın takımı Team Heratics ise 7 Nisan’da Opportunists’e karşı çeyrek final oynayacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments