1. Anasayfa
  2. Dota2

Dota 2’nin Efsane İsmi n0tail, Oyuna Ara Verdiğini Açıkladı

Dota 2’nin Efsane İsmi n0tail, Oyuna Ara Verdiğini Açıkladı
0

Espor dünyası bu kez, Dota 2 tarafında yaşanan gelişme ile sarsıldı. Öncelikle Pakistanlı oyuncu SumaiL’in takımdan ayrılmasıyla başlayan, ardından takımın ortaklarından biri olan Fransız oyuncu ceb ve Makedon oyuncu Saksa ile devam etti. Sonrasında Finlandiyalı oyuncu Topson’un oyuna ara vermesinden 1 gün sonra, sadece Dota 2’nin değil tüm espor dünyasının en büyük oyuncularından biri olan Danimarkalı Johan “n0tail” Sundstein, OG’nin resmi YouTube kanalı üzerinden oyuna ara verdiğini açıkladı.

n0tail resmi twitter hesabından ise de açıklama yapmayı ihmal etmedi ;

“Dota beni ve hayatımı şekillendirdi ve bana sayısız paha biçilmez dersler verdi. Hafıza şeridi çok güzel ve bunun için teşekkür edeceğim çok insan var. Takım arkadaşlarım, her zaman inananlar, hayranlar, aile, arkadaşlar ve diğerleri. çok seviyorum Daima İleri!”

Johan “n0tail” Sundstein

Kulübün dağılmasında muhtemelen, espor tarihinin en büyük ödül havuzlarından biri olan ve 2020 yılı geçen sene pandemi nedeniyle yapılmayan The International 2021 turnuvasına beklenmeyen vedaları oldu. Son şampiyon OG, A grubunu 3 sırada bitirek, upper brackette Team Secret ile eşleşti. Bu karşılaşmada 2-0 mağlup olan OG, lower brackete düştü. Lower bracketteki İlk turda Quincy Crew’i geçse de sonraki turda bu turnuvanın şampiyonu Spirit’e yenilmesi, Dota 2 taraftarını şoke eden unsur olmuştu. OG’nin yenilerek turnuvadan elenmesine sebep olan Rus temsilcisi Spirit ise finalde PSG.LGD takımını 3-2 yenerek neredeyse 20 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olmuştu.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments