1. Anasayfa
  2. LoL

LEC’nin Yeni Süper Takımı Team Vitality Mi Olacak?

LEC’nin Yeni Süper Takımı Team Vitality Mi Olacak?
0

Team Vitality, transfer söylentileriyle gündemin zirvesine oturmayı başardı. Vitality, yeni bir süper takım kurarak G2 Esports’un önüne geçmeye çalışıyor.

Perkz ve Alphari’nin Team Vitality’e transfer olacağının söylentileri Ekim ayında başlamıştı. LEC Wooloo’nun Tweet’ine göre Perkz, Cloud9’dan Vitality’e orta koridor oyuncusu olarak katılacak. Alphari ise Team Liquid’den Vitality’e üst koridor oyuncusu olarak katılacak.

Vitality’in nişancısı Crownshot’un kontratının 15 Kasım 2021’de bitmesiyle takımdan ayrılacağı düşünülüyor. Bu oyuncudan boşalan pozisyona ise 2 kez LEC şampiyonu olan MAD Lions’un nişancısı Carzzy’in geleceği söyleniyor.

Wooloo’un haberine göre Perkz, Vitality’e nişancı olarak katılmak istiyor. Ancak Carzzy’in de nişancı olduğunu düşünürsek, aynı pozisyonu iki oyuncunun doldurması takım için iyi sonuçlar vermez. Yine LEC Wooloo’nun haberine göre Perkz, Carzzy’in nişancı pozisyonunda oynamasını istiyor. Bu sebeple Perkz, takıma orta koridor oyuncusu olarak katılacak.

Takımın ormancısı Selfmade’in kontratı da bu ay bitecek. Ancak takımdan ayrılacağı düşünülmüyor. Kaynaklardan gelen bilgilere göre Team Vitality, Selfmade ile bir kez daha anlaşma yaptı.

Takımın destek oyuncusu Labrov’un kontratı önümüzdeki sene bitecek. Kendisinin önümüzdeki sezonda takımda oynayacağı düşünülüyor.

Güncel dedikodulara göre Team Vitality’in LEC 2022 sezonu için oluşturduğu takım şu şekilde:

top lane iconÜst KoridorAlphari
16px Jungler icon blueOrmanSelfmade
mid lane iconOrta KoridorPerkz
bot lane iconAlt KoridorCarzzy
support iconDestekLabrov

LEC’nin şu anki süper takımı olan G2 Esports’ta büyük ayrılıklar yaşandı. Rekkles, Mikyx ve Wunder’ın takımdan ayrılması ile yerine düşünülen isimler Broken Blade, Targamas ve Flakked oldu. Yeni transferler heyecan verici olsa da, LEC’nin süper takımı unvanı Vitality’e geçecek gibi görünüyor.

Geçmişte LEC şampiyonluğuna ulaşamayan takım, buna en çok EU LCS 2018 yaz mevsiminde yaklaştı. Playoffları 3. sırada bitiren takım, Worlds 2018’e de katılmayı başardı. İlk defa Worlds’e katılan takım, turnuvayı 9. sırada kapatmayı başardı.

Bu transferler gerçekleşirse Vitality, LEC finaline çıkabilecek takımlardan birisi olabilir.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments