1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT Champions 2021 Biletinin İlk Adayı Belli Oldu

VALORANT Champions 2021 Biletinin İlk Adayı Belli Oldu
0

Team Liquid, VALORANT Last Chance Qualifier – EMEA playofflarında hiç maç kaybetmeden büyük finale kadar gelmeyi başardı. VALORANT Champions 2021 için son şans olan bu turnuvaya topladığı puanlarla 8 takım katılmayı başarmıştı. Bunlardan biri olan Team Liquid, açılış maçını One Breath Gaming’e karşı oynadı. OBG karşısında oldukça rahat bir oyun ortaya koyan Team Liquid, ScreaM ve kardeşi Nivera’nın üstün oyunuyla ilk harita Ascent’te 13-0’lık ezici bir üstünlükle galibiyeti almayı başardı. İkinci haritada ezici olmasa da yine üstün olan taraf 13-9’luk skorla TL tarafıydı.

OBG ekibini 2-0 mağlup eden Team Liquid, yarı finale yükselmeyi başardı. Team Liquid’in yarı finaldeki rakibi, temsilcimiz SuperMassive Blaze’i 2-1 mağlup ederek kaybedenler grubuna iten Guild Esports oldu. Fakat TL, Guild karşısında da stabil bir performans göstererek 2-0 gibi bir sonuçla kazananlar grubu finaline yükselmeyi başardı.

TL’nin kazananlar grubu finalindeki rakibi ise Anubis Gaming ve temsilcimiz Futbolist’i mağlup ederek kaybedenler grubuna itmeyi başaran G2 Esports oldu. Oldukça önemli oyuncuları bünyesinde barındıran G2 Esports, Mixwell’in ilk harita Ascent’te oyuna dahil olamaması ve rakibi Jamppi’nin gösterdiği üstün jett performansıyla 1. haritayı 13-8’lik skorla TL ekibine karşı kaybetti. Seride 1-0 öne geçmeyi başaran TL, Bind haritasında nukkye ve Avova’nın üstün performansına direnç gösteremeyip 13-8 kaybetti ve seride durum 1-1 oldu.

Son harita Haven’da işler Team Liquid’in istediği gibi gidiyordu. Saldırı ağırlıklı bir harita olmasına rağmen savunmada çok iyi bir performans sergileyen Team Liquid, rakibine sadece 4 round verdi. Saldırı tarafına 8-4’lük bir skorla G2’yu geçmeyi başararak ivmeyi üstüne çekti. Özellikle G2’nun en iyi iki oyuncusu olarak gösterilen Mixwell ve keloqz’un kötü performansı Team Liquid’e galibiyeti getirdi.

Team Liquid, kazananlar finali galibiyeti ile birlikte VALORANT Last Chance Qualifier – EMEA turnuvasında büyük finale yükseldi. TL, VALORANT Champions 2021 biletini kazanmak için kaybedenler aşamasından gelecek rakibini bekliyor olacak. Şuan için Team Liquid’in büyük finaldeki rakibi olma şansı devam eden üç takım bulunuyor. Bunlar: Futbolist, Guild Esports ve G2 Esports…

Temsilcimiz Futbolist‘in büyük finalde Team Liquid’in rakibi olmasını ve Champions biletini kazanmasını ümit ederek, takımımıza başarılar diliyoruz.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments