1. Anasayfa
  2. Espor

Worlds 2021 Grup Aşaması 4. Gün- A Grubu Sonuçları!

Worlds 2021 Grup Aşaması 4. Gün- A Grubu Sonuçları!
0

Worlds 2021’in grup aşamasında 4. günü geride bıraktık. Bugün A grubunun maçları oynandı ve 2 takım gruplardan çıkmayı başardı.

DWG KIA

Günün ilk maçında FPX ile karşılaşan DK, rakibini 14-4 yenerek yenilmezliğini korumaya devam etti. Maçı 29. dakikada bitiren DWG KIA, gruplardan çıkmayı başaran ilk takım oldu. Günün 4. maçında Rogue ile karşılaşan DWG KIA, rakibini 19-11 yenerek gruptaki birinciliğini korudu. DWG KIA’nın üst koridoru Khan, Lucian ile Pentakill yaptı ve maçı kazandırdı. Aradaki altın farkı 14K’ya kadar çıktı. Günün son maçında Cloud9 ile karşılaşan takım, bu maçı da kazandı ve grup aşamasını 6-0 kapattı. Maçın skoru 21-15 olurken, altın farkı 12K’ya kadar çıktı.

2021 Grup Aşaması

FunPlus Phoenix

Günün ilk maçında DWG KIA’ya yenilen FPX, günün 3. maçında Cloud9 ile karşılaştı. Önceki karşılaşmayı kazanan FPX, bu karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Maçı 18-4 kaybeden FPX, A grubunda çıktığı 2. maçı da kaybetti. Aradaki altın farkı 13K’ya kadar çıktı. FPX, son maçında Rogue ile karşılaştı. Maçta üstün taraf Rogue olmasına rağmen rakip orta koridordan İnhibitör açan FPX, burada çıkan savaşı kaybetti. Bunu fırsat bile Rogue, maçı dakika 40’ta bitirerek FPX’in günü 0-3 kapatmasını sağladı. Aradaki altın farkı 6K’ya kadar çıktı.

FPX min

Cloud9

Cloud9, ilk maçında Rogue ile karşılaştı. Rakibine karşı 17-7 üstünlük kuran Cloud9, maçı 25. dakikada bitirerek 4. gündeki ilk zaferini elde etti. Altın farkı ise 12K’ya kadar çıktı. İkinci maçında FPX’e karşı oynayan Cloud9, maçı 18-4 kazanarak günün ikinci maçından da zafer elde etti. Worlds 2019 finalinin intikamını alan Perkz, günün üçüncü maçında DWG KIA ile karşılaştı. Bu maçı da kaybeden C9, üçlü Tiebreak maçına çıkmaya hak kazandı.

C9 min

Rogue

Rogue için hâlâ bir şans var. 4. gündeki ilk rakibi Cloud9 ile karşılaşan takım, ilk bozgununu buradan aldı. Maçı 17-7 kaybeden Rogue, puan tablosunda sonuncu sıraya düştü. İkinci maçta da DWG KIA ile karşılaşan Rogue, DK’nın yenilmezlik serisine son veremedi ve burada da bozguna uğradı. Maçın skoru 19-11 olurken, aradaki altın farkı 14K’ya kadar çıktı. Günün son maçında FPX ile karşılaşan Rogue, kendi bölgesinde çıkan savaşı kazanıp maçı bitirdi. Maçın skoru 20-14 olurken, altın farkı 6K’yı buldu.

RGE min

TieBreak

Üçlü tie break maçı, Rogue vs FunPlus Phoenix maçı ile başladı. Erken oyunda kule olarak üstünlük kuran takım FPX olurken, skorda üstün olan takım Rogue oldu. Baron güçlendirmesini de alan Rogue, orta koridorda çıkan savaşı kazanıp bir Baron daha aldı. Bu sırada üstünlüğü tamamen ele geçiren Rogue, Hans Sama’nın Dörtte Dört yapmasıyla girdiği savaşı kazanıp maçı dakika 33’te bitirdi. Maçın skoru 22-8 olurken, altın farkı 10K’ya kadar çıktı. Rogue Cloud9 ile eşleşirken, FPX gruplara veda etti.

Cloud9 ile tie break maçına çıkan Rogue, 53 dakika süren bu maçı 17-15 kaybederek Worlds 2021’e veda etti. Aradaki altın farkı ise 6K’ya kadar çıktı.

DWG KIA ve Cloud9, çeyrek finallere çıkmaya hak kazandı. Rogue ve FPX ise turnuvaya veda etti. A grubunun puan tablosu ise şu şekilde oldu:

1DWG KIA6-0
2Cloud92-4
3Rogue2-4
4FPX2-4

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments