1. Anasayfa
  2. VALORANT

Breeze’de Kullanabileceğiniz Bazı Lineuplar

Breeze’de Kullanabileceğiniz Bazı Lineuplar
0

Valorant’ta lineuplar oldukça önemli. Rakiplerinizden uzak, güvenli bir yerden atabileceğiniz molotoflar, görüş okları ve tek taraflı sisler, size eli kazandırabilecek güçte olabiliyorlar. Valorant’ın yeni haritası Breeze’de kullanabileceğiniz bazı lineupları bu yazımızda sizler için derledik. Geçici bir süreliğine dereceli havuzundan kaldırılan Breeze için bu lineupları çalışarak haritanın dönüşü ile derecenizi yükseltebilirsiniz!

Sova görüş oku, B bomba alanı

Atak tarafında oynarken, B bomba alanı için atabileceğiniz bu ok, neredeyse bütün alanı tarıyor. Kendinizi köşeye sıkıştırdıktan sonra duvardaki tuğlalardan hiza alarak attığınız bu ok, B bomba alanının orta kısmına giden koridoru ve savunma tarafındaki kemerleri de tarıyor. Hatırlanması kolay ve oldukça kullanışlı bir lineup.

Viper, A bomba alanı için güvenli bir bomba kurma

Atak taraf için, A girişinden atılan Viper sisi ve duvarı ile güvenli bir şekilde bomba kurup çıkabilirsiniz. Dışardaki su kulesinden hizalanarak atılan Viper sisi, piramitlerin sağına düşerek gizlenen rakiplerinizin önünü kapatıyor. Duvarı ile de alanın mide giden sol tarafını ve savunan tarafını kapatıyorsunuz. Böylece de A bomba alanının bir kısmını rahatlıkla ele geçirebiliyorsunuz.

Cypher için tek taraflı kafes ve gizli kamera, A alanı

Bu kurulum ile A holün kontrolünü kolay bir şekilde ele geçirebilirsiniz. A bomba alanı arkasındaki ipten çıkan düşmanlarınızı, onlar sizi görmeden vurmanıza yarayan bu lineup, bomba alanı içerisindeki merdivenlerden atılıyor. Yerdeki karolardan ve üstünüzdeki borulardan hiza alarak kolayca kafeslerinizi atabilirsiniz!

Bu gizli kamera ile de A alanı girişini ve alanın çoğunluğunu görebilirsiniz. Düşmanlarınız tarafından rahatça fark edilemeyecek olan bu kamerayı atmak da oldukça kolay. A köprü üstünden kendinizi yere göre hizalayarak, karşınızdaki borulara attığınız kamera, ve tek taraflı kafesleriniz ile A alanını tek başınıza bile kontrol altında tutabilirsiniz.

Killjoy için bomba sonrası nanosürü lineupları

Hem A bomba alanı, hem de B bomba alanı için uzaktan kullanabileceğiniz bu nanosürü lineupları ile, bombanın çözülmesine engel olup eli kazanabilirsiniz. Alan içinde kalmanızı gerektirmeyen ve daha güvenli bölgelerden atabileceğiniz bu nanosürülerin lineupları ise oldukça kolay. A alanı için lobiden atabileceğiniz nanosürü, piramitlerin ortasına düşüyor. Kendinizi yerdeki taş ve testiye göre konumlandırdıktan sonra yukarıdaki levha ve ağaca göre hiza alarak bu nanosürüyü atabilirsiniz. B alanı içinse yine saldıran taraf girişinden atılan bu nanosürü için yerdeki ahşap parçasını ve önünüzdeki duvarın köşesini kullanıyorsunuz.

Umarız bu lineuplar, Breeze maçlarınızda işinize yarar! Valorant Türkiye gelişmeleri ve daha fazlası için takip etmeye devam edin!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments