1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Geliştiricilerinden Ajanların Durumu – Mayıs 2021

Valorant Geliştiricilerinden Ajanların Durumu – Mayıs 2021
valorant
0

Herkese selam! Mayıs ayında mıyız? Yoksa haziran mı? Bu ne zaman çıkıyor? Zaman artık ne anlama geliyor? Her şey bir yana, bir Ajanların Durumu yazısıyla daha karşınızdayız.

VIPER DENEYİ

Bir önceki Ajanların Durumu yazımızda, kendini göstermekte zorlanan ajanları baştan aşağı ele alma yaklaşımını Viper‘ın üzerinde test edeceğimizi söylemiştik. Viper’ın yeni hali bir süredir oyunda olduğuna göre, ilk girişimimizin başarılı olup olmadığını değerlendirecek vaktimiz oldu.

Viper’ın kendine has özelliklerinin tüm beceri düzeylerinde daha belirgin bir şekilde kendini gösterdiğini görüyoruz. Oynanma oranı arttığına göre, gücü biraz azaltıldıktan sonra iki tarafta da karşısında oynayan oyunculara karşı hâlâ çok baskılayıcı olup olmadığını gözlemleyeceğiz.

Her bir ajanın sahip olduğu kendine has oyun alanını daha iyi değerlendirmenizi ve burada başarılı hale gelmenizi istiyoruz. Viper’a karşı yaklaşımımızın temelinde de bu var. Tabii, hâlâ düzeltmemiz gereken noktalar olduğunun farkındayız.

GELECEK DENGELEMELER

Breach, Skye, Yoru ve Astra için güncelleme yayınlamayı planlıyoruz.

  • Breach / Skye
    • Buradaki hedefimiz Breach ve Skye’ı kendilerine daha fazla yetebilen ajanlar haline getirmek. Bunu yapmak için art arda 3 kör edici bomba atma imkânlarını kaldırmayı düşünüyoruz.
    • Breach’in gücünü Gözkamaştıran yeteneğine odaklamak yerine, tüm yetenek setinde dengeli hale getirmek istiyoruz.
  • Yoru
    • Yoru’nun eşsiz oyun alanındaki gücünü arttırmanın yollarını araştırıyoruz.
    • Buradaki en büyük fırsatlardan birisi de “Fake At” yeteneğini daha etkili hale getirmek.
  • Astra
    • Galaksiye sözünü geçiren Astra’nın oyuna farklı bir oynanış tarzı getirdiği aşikâr. Fakat Astra’nın belli oyun stratejilerinin, özellikle de koordineli oyunlarda fazla baskı kurduğunu düşünüyoruz ve kendisine karşı strateji geliştirilebilmesi adına bazı adımlar atacağız.

Kaynak kısıtlamaları ve geliştirme sürecinde aksamalar olmadığı takdirde, bu değişiklikler 3.0 Yaması’yla birlikte oyuna girmeye başlamalı. Değişikliklerin 3.02 Yaması’dan sonrasına sarkmayacağını umuyoruz.

YENİ AJANLAR

Son kısımda gördüğünüz üzere Breeze’in çıkışında yeni bir ajan tanıtmadık. Bunun sebebi, hızdan çok kaliteye önem vermemiz. VALORANT, çok ince dengeler üzerinde oynanan bir oyun olduğu için her şeyin ince ayarlamalardan geçtiğinden ve sizin beklentilerinizi karşıladığından emin olmak istiyoruz.

O halde, 3.0 Yaması’nda yeni ajanla tanışmayı bekleyebilirsiniz. :) Şu ana kadar eklediğimiz yetenekler, tüm hayatı boyunca FPS oynamış oyunculara tanıdık gelecektir. Fakat eklediğimiz diğer öğeler, size tanıdık gelen bu yetenekleri sadece bizim ajan kadromuza özel kılacak. Bu yeni ajanın oynanışı, silahınıza güvenmeniz gereken anlar oluşturmaya dayalı.

Umuyoruz ki @*&#*&!(&H! #$ &*! *%# &@! *U&^A! “@*!!*(@@*&^” (@&* ^@!^& &@! *&# &^C#^ANG W*^@ $O )(E&# *N@! S!T#$

Ajanların Durumu
Ajanların Durumu

Bakın şu işe ya, tam yazarken klavyem sapıttı. Yeni ajanla kısa süre içinde tanışacaksınız. Ajan herkese yüzünü gösterdiğinde, düşüncelerinizi öğrenmek için sabırsızlanıyoruz!

Kaynak: https://playvalorant.com/tr-tr/news/dev/ajanlarin-durumu-mayis-2021/

Karakter geliştiricisinden gelen Ajanların Durumu ile ilgili bu şifreli mesajı incelediğimiz ve yeni ajan ile ilgili teorilere bakacağımız yazımız için takipte kalın!
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments