1. Anasayfa
  2. VALORANT

Astra’da Büyük Bir Hata Bulundu

Astra’da Büyük Bir Hata Bulundu
2

15. Ajanımız Astra, daha çıkmadan Riot tarafından oldukça reklamı yapılmış ve birçok ipucu verilmişti. Yeni kontrol uzmanımız Astra’nın yetenek seti ve mekanizması, daha önce gördüğümüz hiçbir ajana benzemiyor.

Ajana daha erken erişimi olan oyuncular –shroud, legoo…- ajanın çok güçlü olduğunu dile getirmişti. Riot ise daha şimdiden Astra için değişiklikler ve eşitlemeler getirmeye çalıştıklarını söyledi. Ancak topluluğun da oynamaya başlaması ile, sadece gücünde değişikliğe gidilmektense daha fazlası yapılmalı gibi görünüyor.

Artık ajanı açan herkese için erişilebilir olan Astra’da, oyunu bozacak seviyede bir hata keşfedildi. Bu hata sebebi ile Astral formunuza (X) girdikten sonra geri dönememeniz gibi bir şans var.

Yukarıdaki videoda da göründüğü gibi, Twitch yayıncısı “laxeratv“, Ascent haritasında oynadığı maçın başlarında Astral formuna giriyor ve bir daha da çıkamıyor. Oyuncu, Astra’nın yeteneğinde havada asılı kalıyor ve ne hareket edebiliyor ne de yetenekten çıkabiliyor.

Hiçbir şekilde özelliğin içinden çıkamayan ve hareket edemeyen oyuncu, turun sonuna kadar savunmasız kalıyor. Astra yıldızlarını bırakırken -aynı Omen gibi- silahını indiriyor ve tamamen farklı bir arayüze geçiyor. Bu nedenle de rakiplerine karşı oldukça savunmasız kalıyor ve kolay bir hedef haline geliyor.

Burada gördüğümüz hatanın nedeni ile ilgili henüz bir bulgu yok. Ancak bu takımı oldukça zorlayıcı bir sıkıntı. Riot, henüz bu hata ile ilgili bir açıklama yapmadı. Bu hatanın her modda karşınıza çıkabileceğini düşünürsek, hata geçene kadar Astral formunuza daha güvenli yerlerde girmelisiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muhammed
Muhammed
3 yıl önce

Riot oyunlarında karakter dengeleme konusunda ciddi sorunlar yaşamış ve yaşayan bir şirket. League of Legends baştan sona bir çöplük haline geldi. FPS oyunu diye valorant yaptilar ama daha FPS oyun dediğimiz terimi daha bilmiyorlar. Umarım ilerde bunu öğrenirler ve az da olsa başarılı oyunlar yaparlar ..

Mustafa
Mustafa
3 yıl önce

ya bence bu tarz heroları çok erken salıyorlar mesela astra için zayıflatmaya çalıştıklarını söylemişler ya madem hemen zayıflatıcaktınız neden erken çıkardınız . Çok güçlü hero olduğunu görmek bu kadar zor olamaz