1. Anasayfa
  2. Espor

m1xwell ve rhyme VCT Masters Hakkında Konuştu

m1xwell ve rhyme VCT Masters Hakkında Konuştu
0

VCT Masters 1.aşama serüveni heyecan dolu anlarıyla bitti. Seyirciler her maçı merakla beklediler ve takımlarını desteklediler. Özellikle Türkiye’de BBL-Futbolist maçlarının seyirci rekoru kırması önemli anlardan biriydi. Farklı takımların da kendini gösterdiğini bu turnuvada gördük. Tabii ki cNed’li Acend‘ın VCT Masters’ı kazanmasını kimse beklemiyordu. Aynı zamanda G2 gibi büyük bir takımın da VCT Masters’da boy gösterememesini de kimse beklemiyordu.

Masters aşamalarından sonra oluşan puan tablolarını ve bölge sıralamalarını birçok kişi eleştirdi. Özellikle Avrupa, Rusya ve Türkiye bölgesinde kıyasıya rekabet diğer bölgelerde yok. Bu yüzden EMEA bölgesindeki 2 slot hep tartışma konusu oldu. Valorant’ın bilindik isimlerinden m1xwell ve rhyme bu durumu twitter üzerinden eleştirdi.

https://twitter.com/rhymeVAL/status/1374358485228519431?s=20

G2’nun yıldız oyuncusu m1xwell‘e göre EMEA bölgesindeki 3 kazanan takımın da 100 puan alması mantıksız. Bu Avrupa takımlarının önünü tıkıyor. Ninjas in Pyjamas oyuncusu rhyme da bu konuda m1xwell ile hemfikir. Ona göre bu gidişle ana turnuvada Rusya ve Türkiye takımları dışında herhangi bir Avrupa takımı göremeyeceğiz. Masters aşama 1’i tamamlamışken bu tartışmalaran ve eleştirilerin devam etmesi mümkün. Riot Games bu konu hakkında bir yenilik getirecek mi hep beraber göreceğiz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments