1. Anasayfa
  2. CS:GO

Red Bull Flick 2v2 Turnuvası

Red Bull Flick 2v2 Turnuvası
0

Red Bull partnerleri FACEİT ve AOC ilk dünya çapında 2v2 turnuvası düzenliyor. Ödül havuzunda ise bizleri €20,000 ($22,000) bekliyor.

Red Bull Flick yarışması, Faceit platformunda yeni oyun modu olan “Hold the Flag” modun da yapılacağını açıkladı.Bu mod da oyuncular 5 farklı haritada yarışacaklar. Bu haritalar rekabeti çeşitlendirmek ve oyun mekanizmaları farklı şekilde düzenlenmiş olacak. Maçlar 2 dakika sürede oynanacak. Büyük turnuvalarda da bazen rastlamış olduğumuz bo5( best of five) şekilde oynanacaktır. 5 maçın 3 ünü kazanan takım oyunuda kazanmış olacaktır.

Takımlar bayrak alanı 45 saniye boyunca alıp ellerinde tutabilirlerse raundu kazanmış olacaklardır ya da raundun bitimine daha az süre kalsa da o süre kadar elinde tutan takım kazanır.

red bull flick cs go

Red Bull Flick için özel olarak oluşturulmuş 5 farklı harita Castle, Garden, Speedway, Matrix, and Himalaya şuandan itibaren Steam üzerinden oynanılabilecek.

Bir düzineden fazla ülke Red Bull Flick EU Pro Invitational’da yarışacak en iyi ikilileri seçmek için ulusal şampiyonalar yapacak. 20.000 € ödül havuzundan para alabilmek için profesyonel oyuncuları tercih etmek şanslarını arttıracaktır.

Ayrıca ulusal turnuvaları olmayan ülkeler için pan-ulusal turnuvalar da düzenlenecektir.Ana etkinlikte ve slotlarda her biri 3.000 € (3.300 $) değerinde ödüller bulucaktır.

Eğer Red Bull Flick Turnuvasına katılmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Nationals:

 Azerbaycan
 Bahreyn
 Hırvatistan
 Danimarka
 Finlandiya
 Fransa
 Almanya
 Yunanistan
 Hindistan
 Irlanda
 Polonya
 Portekiz
 Rusya
 Sırbistan
 İsviçre
 Güney Afrika
 Türkiye
 Ukrayna
 Birleşik Krallık

Pan-nationals:

 Bağımsız Devletler Topluluğu
 Batı Avrupa
 Kuzey Amerika
 Latin Amerika

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments