1. Anasayfa
  2. VALORANT

Circuito de Elite Heyecanı Devam Ediyor!

Circuito de Elite Heyecanı Devam Ediyor!
0

Valorant çıkalı henüz 1 yıl olmasına rağmen şimdiden en popüler oyunlar arasında yerini almış durumda. Espor konusunda da şimdiden rakiplerini geride bırakmış gözüküyor. Riot Games resmi olarak birçok turnuva düzenlemiş olsa da Riot Games’in haricinde de birçok turnuva düzenlendi. Bu turnuvalarda en çok göze çarpan şeylerden biri de ödül havuzu ve takım sayısı. Yeni bir oyun olmasına rağmen birçok takımın katılım sağladığını ve ödül havuzunun da yeni bir oyuna rağmen çok fazla olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Circuito de Elite

5-6 Haziran tarihlerinde aralarında 15 temsilcimizin de olduğu 47 takım grup aşamasına kalabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Yalnızca 16 takımın gruplara kaldığı turnuvada temsilcilerimizden “Fire Flux Esports”, “OtherSide”, “Surreal Esports” ve “KASTIRALIS” takımları gruplara kalmayı başardı. Turnuvanın A grubunda maçlar tamamlanırken “Surreal Esports” ve “KASTIRALIS” temsilcilerimizin olduğu B grubu, “Fire Flux Esports” temsilcimizin olduğu C grubu ve “OtherSide” temsilcimizin olduğu D grubun da ise heyecan devam ediyor.

9 Haziran tarihinde başlayan grup maçları 13 Haziran tarihinde sonra erecek. Gruplardan çıkmayı başaran 8 takım 16 Haziran’da başlayıp 19 Haziran’da finalin oynanacağı turnuvayı kazanmak için mücadele verecek. Ödül havuzu 3.000 Euro olan turnuvanın ödülden daha çok Riot Games’in resmi turnuvası Masters 3: Berlin öncesi takımlar için bir nevi antrenman olduğunu söyleyebiliriz. Circuito de Elite turnuvasını izlemek isteyen okurlarımız twitch.tv/valorant_pt adresinden izleyebilirler.

Circuito de Elite turnuvasının ödül dağılımı ise şu şeklide;

  • Birinci: 1200 Euro
  • İkinci: 750 Euro
  • Üçüncü: 500 Euro
  • Dördüncü: 500 Euro


Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments