1. Anasayfa
  2. VALORANT

ESA Open Fire All Stars 1. Gün Sonuçları

ESA Open Fire All Stars 1. Gün Sonuçları
0

ESA Esports’un düzenlediği Open Fire All Stars turnuvası dün başladı. İlk gün iki grubun da ilk maçları tamamlandı. 4 maçın oynandığı ilk günde üç maç berabere sonuçlandı ve taraflar puanları bölüştü. İşte ilk günün sonuçları:

Bu reklam alanını aktif et!

OtherSide 1 – 1 İstanbul Wildcats

Turnuvanın açılış maçında iki denk takım karşı kaşıya geldi. Yeni yapılanmaya giden iki takımın ilk harita mücadelesinde gülen taraf 13-10’luk Haven performansı ile OtherSide oldu. Bind haritasını 15-13 kazanan Wildcats seriyi berabere getirdi. Böylece iki takım da ilk maçlarında puanları bölüşmüş oldu.

1907 Fenerbahçe 1 – 1 Kafalar Esports

Turnuvanın en genç takımlarından olan 1907 Fenerbahçe, kadrosunda deneyimli isimlerin ağırlıklı olduğu Kafalar Esports ile karşılaştı. İlk harita olan Breeze, Kafalar’ın domine eden oyunuyla 13-4 noktalandı. İkinci harita Ascent’te ise işler Kafalar için yolunda gitmedi ve genç kadrosuyla 13-10 gülen taraf 1907 Fenerbahçe ekibi oldu.

BBL Esports 2 – 0 Fire Flux Esports

Türkiye Valorant’ının derbilerinden olan BBL-Fire Flux maçı Haven haritasıyla başladı. BBL, fred’in Jett ve logicman’in Omen oynadığı ajan dizilimiyle maça çıkarak yeni dizilişini böylece göstermiş oldu. Fire Flux’ta ise Brasco’nun yerine genç oyuncu skyLen görev aldı. Haven’ı 13-10 kazanan BBL, Breeze haritasını da 13-6 kazanarak günün tek galibiyetini alan takım oldu.

Digital Athletics 1 – 1 Futbolist

Günün son maçında ise iki güçlü ekip karşı karşıya geldi. İlk harita olan Icebox’u Futbolist ezici bir üstünlükle 13-3 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Ancak Breeze haritasında işler tersine döndü ve Digital Athletics bu haritayı 13-6 kazanarak seriyi beraberlikle noktaladı.

ESA Open Fire All Stars Bugünün maç programı ise şu şekilde:

ESA Open Fire

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments