1. Anasayfa
  2. Espor

Post Malone Artık Envy Gaming’in Bir Parçası

Post Malone Artık Envy Gaming’in Bir Parçası
0

Amerikalı rapçi ve şarkıcı Post Malone, Teksas merkezli Envy Gaming organizasyonunun bir parçası olarak espor sahnesine giriyor.

Ödüllü rapçi, özellikle Call of Duty ekibi Dallas Empire‘a meraklı. Dallas Empire takımı, FaZe Clan’ın Atlanta FaZe‘ine karşı 6-4’lük bir galibiyetle 2020 Call of Duty League Şampiyonu unvanını kazanmışlardı.

Zaten doğal bir oyuncu olan Post, bu girişimin “doğru hissettirdiğini” söyledi.

Teksas’ta büyüdüm ve hayatım boyunca oyun oynadım, bu yüzden bu gerçekten doğru geldi. Envy’nin memleketimde yaptıklarına dahil olmak için profesyonel spor dünyasına oyun getirmenin bir parçası olmayı her zaman istemişimdir ”dedi Post Malone.

https://esporgazetesi.com/turnuvadaki-3-koca-ceza-verildi/

Envy’nin bir parçası olan Post, artık Overwatch League Dallas Fuel ve Call of Duty League Dallas Empire için hisselere sahip.Kuruluşun kurucusu ve CEO’su Mike Rufail, anlaşmanın 2019’dan beri bunu imzalamayı düşündüklerini söyledi. İkili, geçen yıl Kasım ayında şarkıcının yıllık fuarı Posty Fest’te bir araya gelerek video oyunlarına olan tutkularını paylaşmışlardı.

Post Malone hepimiz gibi hevesli bir oyuncu. Geçmişte oyun donanımı markası HyperX ile bir işbirliği yapmış ve en sevdiği Call of Duty ve PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) oyunlarını yayınladığı bir Twitch kanalı var.

Kaynak;oneesports

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments