1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 2 Reykjavik En’leri

VCT Masters 2 Reykjavik En’leri
0

VCT Masters 2 Reykjavik turnuvası tamamlandı. Böylece geriye düzenlenecek olan bir Masters aşaması kaldı. Berlin’de oynanacak Masters 3 eylül ayında başlayacak. İlk uluslararası turnuva olan Masters 2 birçok anıyla aklımızda yer edinmeyi başardı. Biz de sizler için bu büyük turnuvanın “en”lerini derledik.

En Hayal Kırıklığı Yaratan Takım: Liquid

team liquid

Team Liquid, her ne kadar turnuvada 4. olsa da son Avrupa şampiyonundan herkes daha fazlasını beklerdi. Özellikle Version1’e mağlup olmaları büyük hayal kırıklığıydı. Ardından gelen galibiyetler kaybedenler grubunda bir şanslarının olacağını gösteriyordu. Ancak Fnatic karşısında aldıkları mağlubiyet de onları turnuvanın dışına etti. Hiç kuşku yok ki EMEA elemelerini domine eden Liquid, Masters 2’nin favorileri arasındaydı.

En Sürpriz Çıkış Yapan Takım: Nuturn

Nuturn 1

Turnuvaya katılan bölgeler arasında favori bölgeler Avrupa ve Amerika olarak gösteriliyordu. Buna karşın Vision Strikers’ın Kore’deki yenilmezliğini de herkes biliyordu. Nuturn’un de bu yenilmez takımı mağlup edip Masters 2’ye katılması birçok kişinin dikkatini çekmişti. Kore temsilcisi favori gösterilmediği turnuvada çok iyi performans göstererek turnuvanın 3.sü olmuş ve herkes tarafından takdir toplamıştı.

VCT Masters 2 En Başarılı Takım: Sentinels

VCT Masters
VCT Maser 2 Şampiyonu: Sentinels

Amerika temsilcisi Sentinels, Liquid ve Fnatic ile birlikte turnuvanın favorileri arasındandı. Ortaya koydukları performans da onları yanıltmadı ve namağlup şekilde şampiyonluğa ulaştılar. Rakiplerine harita puanı dahi vermeyen Sentinels, bu kusursuza yakın performansıyla “Dünya’nın en iyi takımı hangisi ?” sorusunu şimdilik yeterince yanıtlamış oldu.

En Değerli Oyuncu: TenZ

TenZ

Kanadalı yıldız oyuncu Sentinels’in bu çıkışındaki hiç şüphesiz en büyük faktörlerden biri. KDA istatistiklerinde birinci olan TenZ, turnuvanın da MVP’si seçildi. Takımının düellocu rolünü en başarılı şekilde üstlenen oyuncu tunuvada toplamda 41 giriş skoru aldı. Cloud9’dan kiralık gelen yıldız isim bu şampiyonluğun ardından Sentinels’e bonservise ile transfer oldu.

Uluslarası anlamdaki ilk Valorant turnuvasını geride bıraktık. Fnatic – Sentinels finalinde 1 milyon izleyiciye ulaşan maç, Valorant kategorisinde rekor kırdı. Bakalım bir sonraki Berlin turnuvasında neler göreceğiz ? Umuyoruz ki Berlin’de temsilcilerimizi izleriz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments