1. Anasayfa
  2. LoL

G2 Esports Fnatic Alt Koridoru Rekkles ile İlgileniyor

G2 Esports Fnatic Alt Koridoru Rekkles ile İlgileniyor
Rekkles
0

5 Yıl boyunce League of Legends Avrupa Şampiyonası’nda (LEC), Fnatic’in önde gelen ismi ve takımın yüzü olan alt koridor Martin “Rekkles” Larsson, Fnatic ile kontratını yenilemeyi reddetti. Oyuncu, free agency statüsünde olup gelecek olan tekliflere açık olduğunu belirtti.

Rekkles ‘in Fnatic ile olan sözleşmesi 16 Kasım 2020 tarihinde sona erdi. 24 yaşındaki İsveçli ADC 2021 yılı için farklı seçenekler bakıyor. Esportmaniacos’tan Pablo Suarez ‘in raporuna göre Rekkles, 2020 yılı LEC Bahar ve Yaz sezonlarının şampiyonu ve Worlds yarı finalisti G2 Esports’a katılıyor bile olabilir.

Luka “Perkz” Perkovic ‘in G2 Esports bünyesinden ayırılıp Cloud 9 ile kontrat imzalaması ile birlikte organizasyonun, Perkz’ün yerini Rekkles ile doldurması bekleniyor.

Rekkles ve Caps Tekrar Bir Araya mı Geliyor?

Rekkles ile Caps 2017-2018 yıllarında Fnatic bünyesinde bir arada oynamış ve 2018 Worlds ikinciliği, 2017 LEC Kış Mevsimi, 2018 LEC Yaz ve Kış Mevsimi şampiyonluklarını birlikte kutlamışlardı. Ta ki Caps 9. sezon için G2 Esports’a katılmaya karar verene kadar.

Ortaya atılan söylentiler ile ilgili Fnatic cephesinden veya Rekkles’ten herhangi bir açıklama gelmedi. Rekkles şimdilik 2021 Sezonu için seçeneklerini araştırıyor.

Önerilen içerik: Fnatic’te Bir Türk: Yasin “Nisqy” Dinçer

Organizasyonun bu yılki bilançosuna bakmak gerekirse, Fnatic 2020 LEC Bahar Sezonun’da ve Yaz Sezonun’da herhangi bir şampiyonluk yaşayamadı. Her iki sezonun finalinde de G2 Esports karşısından 3-0 mağlup ayrılarak ikinci olan ekip Worlds Şampiyonası’nın çeyrek final serilerinde LPL şampiyonu Top Esports karşısında etkileyici bir peformans sergileyerek 2-0 önde götürdüğü mücadeleyi 2-3 kaybederek kimi eleştirmenlerden oldukca sert eleştiriler, kimi eleştirmenlerden ise övgüler almıştı.

https://esporgazetesi.com/naru-espor-sektorunden-ne-kadar-para-kazandi/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments