1. Anasayfa
  2. Espor

GeForce NOW Türkiye Politikasını Değiştirdi

GeForce NOW Türkiye Politikasını Değiştirdi
Geforce
0

Geforce Now, Turkcell işbirliği ile Türkiye’de hizmet verecek olan Game+ hizmetini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Fiyat politikaları, Batı Avrupa’da üyeliği bulunanların servisten yararlanmaya devam edememesi ve Game+ kullanmasının zorunlu kılınması gibi çeşitli diğer sebepler neticesinde Türk oyuncu topluluğu tarafından negatif geri bildirimlere maruz kalan Geforce, Türkiye’deki hizmet politikaları üzerinde düzenlemelere gittiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, bu servisi global kanallardan kullananların bu şekilde kullanmaya devam edebileceklerine ve oyuncuların dataları, e-mail adresleri gibi verilerinin Game+ ile paylaşılmayacağına değinildi. Ayrıca servisin Türkiye ayağı olan Game+ için belirlenen 74,90 TL fiyatlandırmanın da 49,90 TL olarak güncellendiği açıklandı.

GeForce Now için detaylı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Herkese merhaba. Mart ayının sonlarına doğru Geforce Now, Geforce Now Alliance ortağı Game+ tarafından barındırılan hizmetimizi Türkiye’de yerel olarak sunmak için heyecan verici bir adım atacak. Bu hizmet, alışkın olduğunuz aynı harika GeForce NOW deneyimini sağlayacak ancak daha iyi pingler ve daha düşük gecikme süresiyle.

Ancak, geri bildirimlerinizi duyduk ve Türk müşteriler için en iyi GeForce NOW hizmetinin Game+ tarafından yerel olarak sağlanacağına inanıyoruz. Founders üyeliğe sahip olanlar bunun yerine Batı Avrupa’daki NVIDIA hizmetinde kalmaya devam edebilirler.

Daha önce de belirtlidiği gibi Founders üyeliği bulunanlar için 3 Mayıs 2021 tarihinda NVIDIA tarafından işletilen hizmete erişimi kapatmayacağız. NVIDIA üyeliğinizi korumak istiyorsanız hiçbir şey yapmanıza gerek yok. NVIDIA Founders üyeliğiniz yeniden etkinleştirilecek ve faturalandırmanız 3 Mayıs 2021’de devam edecek.

Game+ tarafından geliştirilen yerel GeForce NOW hizmetine geçmeyi seçen üyeler için Game+, mevcut Founders üyeliği olanlara özel bir teklif sunacak. Önümüzdeki yıl için düşük olan başlangıç fiyatını koruyacak. Özel fiyatlandırma 5,49 € / ay olarak kalacaktır, ilk yıl için 49,90 TL/ay olarak faturalandırılacaktır.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments