1. Anasayfa
  2. Espor

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu ile Röportaj

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu ile Röportaj
cuaj
0

VCT Masters Türkiye ilk günü maçlarında Oxygen Esports ve Rare Esports karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi OXG 2-1 ile kazandı. Sizler için Oxygen Esports Koçu Deren “Cuaj” Ülgen ile röportaj gerçekleştirdik.

Soru

VCT Masters’a galibiyetle başladınız. Maç zorlu geçse de kazanmasını bildiniz. Neler hissediyosunuz?

Cevap

Bu düzeyde artık kolay maçlar olmuyor. Rakibimizde bizimle beraber aynı yollardan geçti,aynı emekleri verdi herkes gibi onlarda çalıştı. Bu seviyelerde kolay maç izlemek pek mümkün olmuyor. Bugün biraz zorlandık bize ters gelen bir oyunla karşı karşıyaydık çözümünü biraz geç ürettik ama dediğiniz gibi günün sonunda kazanmayı bilmek gerçekten önemli. Oyuncularımın bunu başaracağını biliyordum. Mutluyuz ,ilerleyen günler bizim için daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Soru

Bind haritasında rakibinize karşı bir şekilde üstünlük gösteremediniz. Özellikle anti-eco roundlarda hata yaptınız. Sizce Bind haritasında neleri yanlış yaptınız?

Cevap

Bind haritasında bugün aslında istediğimiz şekilde maça başladık. Fakat sonrasında istediğimiz şeyler arttı ve bu bizi hataya zorladı. Momentumu almışken devamını getirmek istedik maalesef Bınd haritası özelinde bunu gerek bireysel hatalar gerek takım olarak yaptığımız hatalarla gerçekleştiremedik. Rakibimizin de iyi oyunu haritayı kazanmak için yeterli oldu onlar adına.

Soru

Maçta geriye düşmenize ve zorlanmanıza rağmen Ascent haritasında sizden beklenen oyunu ortaya koydunuz. Splitte de başa baş geçen mücadeleyi kazandınız. Bind haritasından sonra bu geri dönüşü yapabilmeyi nasıl başardınız?

Cevap

Bu kadronun gerek tecrübesi ve birbirlerine güvenini çoğu profesyonel takımda görmedim. Sonuç ne olursa olsun konuşmaktan, paylaşmaktan çekinmeyen bir takım. Seriye 1-0 geride başladık fakat bizim için serinin ilk maçı orada kaldı. Sıfırdan başladık 2. Haritaya bunu çok iyi bilen bir takımız. Ascent haritası bildiğiniz üzere bizim mapimizdi oynamayı çok sevdiğimiz keyif aldığımız bir harita orada hata yapmadık. Split haritasında oyuna biraz kötü başladık erken molayla bu durumunda önüne geçtik. Bu seviyede momentumu alan takım kolay kolay kaybetmiyor. Seri roundlar görüyoruz. Hatalı başladığımız mapte geri dönmeyi bildik. Mental olarak kendimizi güçlü hissediyoruz. Giden roundlar maçlar bizi seriden koparamıyor. Bunun için çok fazla mesai harcıyoruz ve sonuçlarını bu tarz serilerde görüyoruz.

Oxygen Esports Koçu Deren “Cuaj” Ülgen’e vaktini ayırdığı için teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments