1. Anasayfa
  2. Espor

Vitality Nivera ile Yollarını Ayırma Kararı Aldı

Vitality Nivera ile Yollarını Ayırma Kararı Aldı
Nivera
0

Vitality, Nabil “Nivera” Benrlitom’un organizasyonda yer aldığı aktif pozisyonundan yedeğe çekildiğini duyurdu. Karar, Valve’ın bir sonraki Major turnuvasının eleme sistemi olan Regional Major Ranking (RMR) devresinde oyuncu değişikliğine giden takımlara ceza vereceğini duyurmasının ardından geldi.

Vitality tarafından yapılan açıklamada; Maalesef son duyurunun ardından altı kişilik formatla ilgili sorunlar ortaya çıktı ve bu yapının geleceği hakkında kendimizi emin hissetmiyoruz. Bu nedenle, şimdilik beş kişilik kadroya geri dönüyoruz.” sözleri yer aldı.

Fransız organizasyon, genişletilmiş kadroların etrafındaki iklimin değişmesi durumunda Nivera’nın gelecekteki olası dönüşünü de göz ardı etmedi: “Nabil bizimle geçirdiği süre boyunca büyük yetenek ve potansiyel gösterdi. Eğer işler ters giderse, kapı gelecekteki bir geri dönüşe kapalı değil. CS:GO rekabetçi sahnesinin daha da büyümesine yardımcı olmanın en iyi yolunun altı kişilik bir kadro olduğuna kesinlikle inanıyoruz.”

Nivera, Ekim ayında İspanyol organizasyon Heretics’ten, Fransız organizasyon Team Vitality’e yedek oyuncu olarak katıldı. 2020’nin son aylarındaki IEM BeijingHaidian ve Blast Premier Spring Final turnuvalarında az forma şansı bulmuş olsa bile serinin kilit anlarında sergilediği güçlü performansıyla takımının galibiyete ulaşmasında büyük bir rol oynamış ve izleyenleri etkilemeyi başardı.

Ancak emekliye ayrılmış Counter-Strike oyuncusu Adil “Scream” Benrlitom’un küçük kardeşi olan Belçikalı yetenek, geçen sene 1.19 ratinge ulaşırken bu sene Vitality formasıyla 0.93 rating yakaladı. Fransız ekip ise bu sene tutarlılık için mücadele etti fakat başarı yakalayamadı. Blast Premier Global Final’i üçüncü, IEM Katowice’ı 9-12. sırada bitirirken Blast Premier Spring 2021 gruplarından çıkamadı.

Astralis de Altı Kişilik Kadro Fikrini Gözden Geçiriyor

RMR devresi için kadro kurallarının açıklanmasının ardından planlarını değiştiren ilk takım Vitality değil. Geçen ay, Astralis’in yedek oyuncusu Lucas “Bubzkji” Andersen, Valve’in duyurusunu takiben takımın “altı kişilik bir kadro fikrini yeniden düşünmesi gerektiğini” ve “bunun etrafında çözümler türetmeye çalıştıklarını” söyledi.

Vitality’in Nivera olmadan çıkacağı ilk maç; G2, Mousesports, FaZe, NIP ve ENCE ile birlikte B Grubunda yer aldığı ESL Pro league Season 13′te olacak. Grup aşamasındaki ilk karşılaşmaları, Finn “karrigan” Andersen önderliğinde FaZe Clan’a karşı Cumartesi (bugün) gerçekleşecek.

Nivera’nın kadro dışı kalmasıyla güncel Vitality kadrosu:

 Dan “⁠apEX⁠” Madesclaire
 Cédric “⁠RpK⁠” Guipouy
 Mathieu “⁠ZywOo⁠” Herbaut
 Richard “⁠shox⁠” Papillon
 Kévin “⁠misutaaa⁠” Rabier

 Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam (koç)

 Nabil “⁠Nivera⁠” Benrlitom (yedek)

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments