1. Anasayfa
  2. Espor

Maç Sonrası fastPay Wildcats Kaptanı İle Soru Cevap

Maç Sonrası fastPay Wildcats Kaptanı İle Soru Cevap
fastpay
0

Valorant Masters Serisi ilk maçında bugün ZeroZone ve fastPay Wildcats karşı karşıya geldi. Oynanan maçların ardından seriyi kazanan 2-0’lık skor ile fastPay Wildcat oldu. Maçın ardından fastPay Wildcats kaptanı Berkay “buzlumuzlusut” Tekin sorularımızı cevapladı. Karşınızda cevaplar;

Soru

Favori olarak çıktığınız ilk turu geçerek 2. tura katılmaya hak kazanan ilk takım oldunuz. Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Cevap

Takım olarak son derece mutluyuz. Bugün buraya gelirken kazanacağımıza inancımız tamdı, böyle de oldu. Kazanmaya olan bu açlığımız ve hırsımız artarak devam edecek. Bundan sonraki turlarda ve turnuvalarda da bunu göstermeyi hedefliyoruz.

Soru

Oynanan iki haritada ki maçları izlediğimiz zaman daha üstün oynayan taraf olduğunuzu gördük ama bunun yanı sıra küçük hatalarınızda oldu. Bu küçük hatalarınız hakkında neler söyleyebilirsiniz? İlerleyen antrenmanlarınızda nerelere odaklanacaksınız?

Cevap

Mikro hatalar yapıyoruz. Belki rehavet, belki bireysel olarak konsantrasyon kayıpları ile bu hatalar ortaya çıkıyor. Bu mikro hatalar 3-4 round arka arkaya kayıp edilmesine sebep olabiliyor. Bu hatalar elbette analiz edilecek, düzeltilmesi için uğraşılacak. Takım olarak veya bireysel olarak nasıl hatalar yapıyoruz diye tartışıp çözüm arayacağız. Yine de toparlamayı, maçı koparmayı iyi becerdiğimizi düşünüyorum.

Soru

Split haritasının ilk yarısını daha iyi ve daha az hata yaparak oynadığınızı gözlemledik. Buna rağmen ilk yarıyı 7-5 gibi yakın bir skorla tamamladınız. 2. yarıda da bu üstün oyun ile maçı kapatmayı başardınız. Rakibiniz biraz daha dikkatli veya daha az hata ile oynasa maçın uzatmalara gidebileceğini belki de kazanabileceğini hissettik. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?

Cevap

Yukarıda da söylediğim gibi, rehavet ve bireysel konsantrasyon kayıpları Valorant’ta cezasız kalmıyor. Rakiplerimiz her türlü açığı ve hatayı değerlendirdi. Ortaya koyduğumuz oyundan memnunum, bu hatalar da ortadan kalkınca çok daha büyük bir dominasyon sağlayabileceğimizi düşünüyorum oyun üzerinde.

Vakit ayırdığı için Berkay “buzlumuzlusut” Tekin‘e teşekkür eder, turnuvanın ilerleyen maçlarında Espor Gazetesi olarak başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments