1. Anasayfa
  2. Diğer

Metro 2033 Ücretsiz Oldu

Metro 2033 Ücretsiz Oldu
metro
0

4A tarafından Ukrayna’da geliştirilen Metro 2010 yılında yayınlandı. Birinci şahıs nişancı oyunu olan Metro 2033 güzel bir serinin parçası aslında. 2010 yılında Xbox 360 ve bilgisayarlar için yayınlanan oyuna ise şu an ücretsiz bir şekilde erişmek mümkün.

Öncelikle şunu belirtmek lazım; bize Metro 2033’ün yenilenen Redux versiyonu ücretsiz değil. Metro 2033 Redux, Metro 2033’ün grafikleri yenilenmiş remastered versiyonu . Steam üzerinden oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilmek için sınırlı bir süreye sahibiz. 15 Mart günü 20.00’a kadar oyunu kütüphanenize eklerseniz oyuna tamamen sahip olabileceksiniz.

steam bir oyunu daha ucretsiz yapti indirmeyi unutmayin

Ayrıca bu güzel serinin diğer oyunlarında da oldukça büyük indirimler bulunmakta. İndirimler de yine 15 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Metro 2033 oyununa buradan, serinin indirimlerine ise bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Oyunlara indirimli ulaşmak özellikle de ücretsiz ulaşmak herkesin için büyük bir haber şu günlerde. Oyunlara erişmek bu kadar sıkıntı oluyorken bu ve bunun gibi haberleri sizler için sunmaya devam edeceğiz. Ülkemizde git gide kötüye giden oyun pazarı daha da canımızı sıkacak gibi. Gerek GeForce NOW’un etrafında gerçekleşen olaylar, gerekse de dolar kuru bunun temelleri olacak gibi. Öve öve bitiremediğim Xbox Game Pass‘in fiyatı şu an çok makul ama böyle devam edeceğini sanmıyorum. Ayrıca Türkiye pazarına hakim olan GeForce NOW’un ülkemizdeki söz sahibi şirketin tutumları da oldukça üzücü. Böyle durumlar da bu yolda oldukça yalnız olduğumuzu gösteriyor.

Espor ve oyun dünyasından daha fazla haber için Espor Gazetesi‘ni takip etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments