1. Anasayfa
  2. Diğer

Xbox Game Pass Üyeleri EA Play ‘e Erişebilecek

Xbox Game Pass Üyeleri EA Play ‘e Erişebilecek
1

Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Microsoft’un yeni nesil konsol lansmanı için EA Play‘e tam zamanında erişebilecekler. EA Play, Microsoft’un hem Xbox Series X hem de Xbox Series S konsollarını piyasaya sürdüğü aynı gün olan 10 Kasım’da Xbox Game Pass Ultimate‘a geliyor. Yalnızca Ultimate aboneleri (aylık 14,99 ABD doları) xCloud ve birlikte verilen Xbox Live Gold avantajlarının yanı sıra EA Play‘e erişebilir.

EA Play, The Sims, FIFA, Mass Effect ve çok daha fazlası dahil olmak üzere 60’tan fazla ek EA oyununa erişim içerecek. EA Play, Game Pass’e benzer ancak EA’nın oyunlarına özeldir. Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Aralık ayında Windows 10 bilgisayarlarda EA Play’den oyun indirip oynayabilecek ve Xbox Game Pass‘in PC tarafında bulunan oyun koleksiyonunu artırabilecek.

Microsoft ayrıca Bethesda’nın klasik serilerini yakında hem konsol hem de PC için Xbox Game Pass’a eklemeyi planlıyor. Eklemeler, Microsoft’un Bethesda Softworks ana şirketi ZeniMax’ı 7.5 milyar dolara satın almasının ardından geldi. Doom Eternal, 1 Ekim’de yapılacak ilk eklemelerden biri olacak ancak Microsoft, Game Pass’e çıkacak Bethesda oyunlarının tam listesini henüz açıklamadı.

Hem EA Play hem de Xbox Game Pass‘e halihazırda aboneyseniz, Microsoft EA Play aboneliklerini iptal ediyor ve 50 günden fazla kalan süre “yuvarlanacak ve üçe bir oranında en yakın Xbox Game Pass Ultimate ayına dönüştürülecek. ” Microsoft’un Xbox destek sitesinde tam bir SSS var, ancak esasen hesabınızda 3 aya kadar EA Play varsa, hesabınıza 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate eklenecektir. Hesabınızda kalan 4 ila 6 aylık EA Play, hesabınıza 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate eklenmesi anlamına gelir. Microsoft’un hesaplara ekleneceğini tahmin ettiği dönüşümlerin tam tablosu aşağıda verilmiştir:

EA PLAY VE XBOX GAME PASS DÖNÜŞÜMLERİ

EA Play kaç ay kaldıApproximate Ultimate verilen süre
1 ay10 gün
2 ay21 gün
3 ay1 ay
4 ay1 ay ve 14 gün
5 ay1 ay ve 21 gün
6 ay2 ay
7 ay2 ay ve 14 gün
8 ay2 ay ve 21 gün
9 ay3 ay
10 ay3 ay ve 14 gün
11 ay3 ay ve 21 gün
12 ay4 ay
https://esporgazetesi.com/valorant-1-09-yama-notlari/
1.09
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments