1. Anasayfa
  2. FIFA

EA Sports İlk FIFA 21 Global Turnuvalarını Duyurdu

EA Sports İlk FIFA 21 Global Turnuvalarını Duyurdu
0

EA Sports, FIFA ve futboldaki en büyük isimlerden bazılarının da yardımıyla FIFA 21 Global Series sezonunun ilk turnuvalarını resmen duyurdu.

FIFA sürümleri arasındaki süre oyuncular için her zaman acı verici bir dönemdir, çünkü Hafta Sonu Liginde(Weekend League) en iyi sonuçları almak için daha çok nedeniniz vardır ve takımınız genel olarak en iyisidir.

Bu, 6 Ekim‘de yayınlanacak olan FIFA 21 ile oyuncuların topun tekrar yuvarlanmasını dört gözle beklediği anlamına geliyor.

Şimdi, FIFA’da adını duyurmayı umut eden herkes, rekabetçi modlarına geçmek için dört gözle beklemeleri gereken tarihleri ​​biliyor.

EjD1qRfUMAAC9j0

FIFA 21 Global Series Sezon Öncesi Davetiye

Donovan ‘Tekkz’ Hunt ve Hashtag United gibi FIFA oyuncularının yanı sıra Ronaldinho ve Gareth Bale gibi dünya futbolunun önde gelen isimlerinin yer aldığı bir videoda EA Sports, Global Series‘in FIFA 21’e devam edeceğini resmen duyurdu ve hatta ilk üçünü duyurdu.

FIFA hayranlarının ve rakiplerinin Ekim ayı boyunca dört gözle beklemeleri gerekenler – lansman öncesi davetiyeli turnuva da dahil.

  • 3 ve 5 Ekim – Twitch Rivals Sezon Öncesi Daveti
  • 8 Ekim – YouTube Gaming FIFA 21 İçerik Oluşturucu Turnuvası
  • 29 Ekim – FIFA 21 Challenge

Ödül havuzları, daha fazla turnuva ve bunlarda nasıl rekabet edebileceğiniz gibi FIFA 21 Global Series hakkında daha fazla ayrıntıyı EA’nın resmi Pitch notlarında bulabilirsiniz.

Yukarıdaki turnuvalara kimin katılacağı henüz belli değil. Hepsi davetiyedir ve Twitch Rivals ve YouTube Gaming ile birlikte, FIFA dünyasından ve ötesinden en iyi içerik oluşturucuların ve ünlülerin yeni oyunu hayata geçirmek için yer almalarını bekleyebiliriz.

https://esporgazetesi.com/valorant-1-09-yama-notlari/
1.09

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments