1. Anasayfa
  2. Diğer

Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunu – Epic Games

Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunu – Epic Games
pine
0

Bu haftanın ücretsiz oyunu Idle Champions of the Forgotten Realms 6 Mayıs saat 18.00’a kadar ücretsiz. Bu tarihe kadar oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bununla birlikte gelecek haftanın da ücretsiz oyunu belli oldu. Oyunumuz 6 Mayıs’tan 13 Mayıs’a kadar ücretsiz olacak. Bu tarihler arasında oyunu kütüphanenize eklediğinizde kalıcı olarak sizin olacaktır.

Oyunumuz Kongregate tarafından yayınlanan Pine. 10 Ekim 2019 tarihinde çıkış yapmış olan oyunumuz tek kişilik bir aksiyon ve macera oyunudur. Oyunun Epic Games sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında

Pine bir açık dünya aksiyon ve macera oyunudur. Albamare’nin güzel dünyasında yer alan, insanlardan çok daha akıllı yaratıklarla dolu canlı bir dünyada keşfetmek, ticaret yapmak ve savaşmak zorunda kalacak akıllı bir genç yetişkin olan Hue’yi yönettiğimiz tatlış grafikleri olan bir oyun kendisi.

Kabilenizin yerleşmesi için yeni bir ev ararken, Albamare’nin büyük dünyası ile mücadele edeceğiz. Altı farklı biyomda keşfederek, takaslar gerçekleştirerek, konuşarak, işçilik yaparak ve savaşarak günlerinizi geçirmeye hazırlanın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments