1. Anasayfa
  2. Diğer

Among Us Fall Guys’ın Koltuğuna mı Geçiyor

Among Us Fall Guys’ın Koltuğuna mı Geçiyor
0

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Mediatonic’in Fall Guys’ı çevreleyen oyuncu toplulukları gizlilik ve aldatmacayla dolu çevrimiçi parti oyunu Among Us‘a doğru kaymış gibi görünüyor. 15 Haziran 2018‘de piyasaya sürülen çapraz platformlu çok oyunculu oyun çok sayıda popüler yayıncı tarafından seçildiği ve oyuncu tabanı yükselmeye devam ettikçe popülerliği hızla arttı.

Hem Among Us hem de Fall Guys, 10 oyuncuya kadar WiFi üzerinden yerel oynanışı destekleyen çevrimiçi çok oyunculu parti oyunlarıdır.

Amaong Us’ın oynanışı benzersiz değil ama eğlenceli. Oyunculara iki rolden biri atanır – sahtekarlar veya mürettebat arkadaşları. Sahtekarlar, tüm mürettebat arkadaşlarını gizlice öldürmek zorunda kalırken, mürettebat harita boyunca görevleri tamamlamaya çalışır. Mürettebat arkadaşları, ya tüm görevleri tamamlayarak ya da sahtekarları ortadan kaldırarak kazanabilirler.

Öte yandan Fall Guys, 60 oyuncunun bir oyun şovunun parçası olduğu ve çeşitli mini oyunlardan oluşan birkaç turda oynaması gereken, her turda birkaç oyuncunun elenen tek bir oyuncu kalana kadar oynadığı, şiddetsiz bir savaş oyunudur.

Steam listelerine göre, Fall Guys’ın günlük oyuncu ortalamaları son birkaç hafta içinde önemli ölçüde düşerken, Among Us‘ınki büyük bir artış elde etti.Among Us şu anda Steam’de en çok oynanan üçüncü oyun ve eş zamanlı en yüksek oyuncu sayısı 300.000’den fazla oyuncudur. Fall Guys, 170.000’in biraz üzerinde eş zamanlı oyuncu zirvesi ile 8. sırada duruyor.

Fark Twitch‘e de yansıdı. Among Us yayın platformundaki Fall Guys’ınkinden çok daha fazla olan Twitch listelerinin tepesindeki yerini sürekli korudu.

Ancak, Fall Guys‘ın 2. sezonun yakın tarihte olmasıyla listelerin başına dönmesi an meselesi olabilir. Fall Guys‘ın 2. sezonu battle royale’e yeni mini oyunlar, yeni kıyafetler ve yeni haritalar getirecek ve sezonun bu yılın Ekim ayı başlarında gelmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments