1. Anasayfa
  2. Diğer

Watch Dogs 2 Alamayanlar Endişelenmesin

Watch Dogs 2 Alamayanlar Endişelenmesin
Watch Dogs 2
1

Ubisoft Forward konferansı sırasında ünlü şirket Watch Dogs 2 oyununu 45 dakikalığına programı izleyen herkese hediye etmeyi planlıyordu. Fakat işler planlandığı gibi gitmedi… Etkinliğe eşi benzeri görülmemiş bir talep oldu.

Uplay konferans başladıktan çok kısa bir süre sonra birtakım problemlerle birlikte yoğunluğa dayanamayarak çöktü. Bu büyük bir sorundu çünkü kullanıcılar taahüt edilen hediyeyi almak için Uplay hesaplarına erişmek zorundaydı. Şimdi ise insanların en çok merak ettiği husus “oyunu ücretsiz alabilecek miyim yoksa sitenin alt yapısından doğan ve yoğunluğu kaldıramamasının azizliğini mi çekeceğim?” oldu. Ubisofttan açıklama gecikmedi ve bütün endişelerinizi ortadan kaldıracaktır.

Oyunun herkese verileceğini açıklayan Ubisoft, sitesine oyunu bedava almak için bir buton yerleştirdi. Bu sayede konferanstan haberi olmayan, işi çıkan veya unutanlar gibi çeşitli sebeplerden dolayı oyuna erişemeyen herkes ücretsiz bir şekilde Watch Dogs 2 sahibi olabilecek.

Buraya tıklayarak oyuna bedava sahip olabilirsiniz.

Sonuçta, bu çok korkunç bir sorun değil. İnsanlar Watch Dogs 2 ‘yi almak için dört yıl beklediyse bu kavuşamamazlık tatlı bir çözüm yaratılarak son bulmuş oldu.

Ubisoft Forward etkinliği Watch Dogs 2 ‘nin ücretsiz olacağıyla reklamı yapılmış ve öne çıkmış olsa da bütün içerik bu değil. Assassin’s Creed: Valhalla için uzun bir oynanış videosu ile birlikte Mobil sürümler için Tom Clancy oyununun çıkış tarihi de 27 Ağustos olarak duyuruldu. Tabii ki geceye damgasını vuran duyurular bunlarla sınırlı değil. Ubisoft ‘un bedava oynanabilen bilim kurgu battle royale oyunu olan Hyper Scape ‘in açık beta sürümünün başlatıldığı da gündeme damgasını vurdu.

Bir diğer göze çarpan oyun tanıtımı ise Watch Dogs serisinin yeni oyunu olan Legion oldu. Trailer ve oynanış videosu ile tanıtılan oyunun çıkış tarihi ise 29 Ekim olarak açıklandı.

Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
LONGMAN
LONGMAN
3 yıl önce

giriş yaptım oyun ne zamana gelir peki ?