1. Anasayfa
  2. Diğer

Mamba Mode Gaming CEO’sunun Kaybolmasının Ardından Takım Dağıldı

Mamba Mode Gaming CEO’sunun Kaybolmasının Ardından Takım Dağıldı
Mamba mode gaming
0

Kuzey Amerika‘daki ilk 15 Valorant takımı arasında olan Mamba Mode Gaming, tuhaf koşullar altında resmen dağıldı. Takımın CEO’su Gabe Ren yaklaşık iki haftadır tek bir söz söylemeden kayboldu. Takımın ne olacağının yanı sıra şu ana kadar hikaye hakkında bildiklerimizi sizlere aşağıda aktardık.

Mamba Mode Gaming CEO’su Kayboldu

Ekip yöneticisinden bir TwitLonger açıklamasıyla, Ren’in geçmişte kaybolduğunu ancak her zaman birkaç gün sonra ortaya çıktığını açıkladı. Bu kez ortadan kaybolması iki hafta sürdü ve henüz herhangi bir mesaja veya telefon görüşmesine yanıt vermedi.

Görünüşe göre telefonları kapalı olmasına rağmen, takımdaki oyuncuları Ren‘in Steam’de Bloon’s Tower Defense 6 oynarken gördüklerini iddia ediyorlar. Bu nedenle, onun bilgisayarında aktif olduğu ve açık bir şekilde ekibinin üyelerini görmezden geldiği anlamına geliyor.

Ren hala Mamba Mode Gaming‘den oyunculara 3.500 $ ‘ın üzerinde maaş ve ödül kazancı borçlu. Görünüşe göre parayı elinde tutmaya ve takımı terk etmeye karar vermiş. Monkey Mode Gaming yöneticisi Creed, oyuncuların sözleşmelerinde Mesleki Terk Etme Maddesine(Occupational Abandonment Clause) başvurarak sözleşmeyi geçersiz kılacağını ve takımı dağıtacağını belirtti.

Takım Kuzey Amerika’da Oldukça Başarılıydı

Mamba Mode Gaming, Temmuz 2020’den beri turnuvalarda yarışıyor ve bazı başarılar elde etti. İlk olarak Nerd Street Gamers Open # 15‘i,birinci olarak  Pulse Series‘de birinci, Nerd Street Gamers Kasım Elemesi‘nde birinci ve Valorant Sunday Showdown Week 35‘te birinci olarak tamamladılar.

Takımın kesinlikle çok fazla yeteneği var ve CEO’nun onları terk etmesi son derece tuhaf görünüyor. Oyuncuların hepsi şüphesiz kariyerlerine devam etmek için yeni takımlar arayacaklar.

Önümüzdeki haftalarda bu hikaye hakkında daha fazla bilgi için bizi okumaya devam edin çünkü yakın gelecekte olanlarla ilgili muhtemelen daha fazla haber olacaktır.

https://esporgazetesi.com/2021de-valoranttan-bekledigimiz-degisiklikler-neler/
2021
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments