1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Cadılar Bayramı İndiriminden Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz 5 Oyun

Steam Cadılar Bayramı İndiriminden Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz 5 Oyun
0

The Forest

The Forest Endnight Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir hayatta kalma video oyunudur. Oyun, ana karakter Eric Leblanc ve oğlu Timmy’nin uçak kazasıyla ormanlık bir yarımadaya düşmesini ve adadan kurtulma çabasını konu alıyor.

Steam Fiyatı = 32 TL  İndirimli Fiyat= 14 TL

Dont Starve Together

Don’t Starve, açık dünya üzerinde bir aksiyon-macera oyunu. Klei Entertainment tarafından yapılmış ve yayımlanmıştır. Oyun, Microsoft Windows, OS X ve Linux tabanlı Steam üzerinden 23 Nisan 2013’te piyasaya sunulmuştur.

Steam Fiyatı = 24 TL  İndirimli Fiyat= 8.16 TL

We Were Here Together

Bu donmuş toprakları keşfederken talihsizlik bir kez daha bizi buluyor. Şiddetli tipinin arasında bir fişek gökyüzünü aydınlatıyor ve telsizden bir yardım çığlığı duyuluyor; bitap düşmüş, ölmek üzere olan bir ses… Başka kimse onlara yardım edemez. Birlikte geri dönebilir miyiz?

Steam Fiyatı = 22 TL  İndirimli Fiyat= 15.40 TL

The Escapists 2

Üret, Çal, Dövüş ve Kaç! The Escapists 2’de bir mahkumun hayatını yaşarken dünyanın en iyi korunan hapishanesinden kaçma zamanı geldi. Üstelik şimdi çok oyunculu özelliğiyle! Kaçmak için gerekenlere sahip misin?

Steam Fiyatı = 60 TL  İndirimli Fiyat= 15 TL

Golf With Your Friends

Arkadaşlarınla Golf oynamayacaksan arkadaşlarının olmasının ne önemi var! Hareketli, heyecan verici, 12’ye kadar oyuncunun aynı anda mini golf oynayabildiği sahalarda hiçbir atış başarısız değildir!

Steam Fiyatı = 25 TL  İndirimli Fiyat= 16.75 TL

Bonus: The Wild Eight

The Wild Eight, gizem ve tehlike ile dolu Alaska’da geçen çarpıcı bir şekilde oluşturulmuş acımasız çok oyunculu hayatta kalma oyunudur. Arkadaşlarınla veya çevrimiçi rastgele oyuncularla omuz omuza keşfedin, avlayın ve işleyin. 

Steam Fiyatı = 39 TL  İndirimli Fiyat= 23.40TL

maxresdefault 8

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments