1. Anasayfa
  2. Diğer

Civilization 6 Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Civilization 6 Epic Store’da Ücretsiz Oldu
0

Epic Games, her hafta oyunculara farklı oyunları ücretsiz olarak vermeye devam ediyor. Geçen haftanın bedava oyunu Grand Theft Auto V olmuştu. Grand Theft Auto V şüphesiz ki şuana kadar ücretsiz verilen oyunların en büyüğüydü. Oyuna gösterilen ilgi o kadar yüksek olmuştu ki Epic Games’in web sitesi saniyeler içerisinde yüksek trafikten dolayı çökmüştü.

Epic Games’te Bu Haftanın Ücretsiz Oyunu Steam Fiyatı 219 TL Olan: Civilization VI

Grand Theft Auto 5 söylentisinden sonra Civilization 6 söylentisi de gerçek oldu. Epic Games Store, Civilization 6’yı bir hafta boyunca bedavaya veriyor. Oyunu alırsanız sonsuza kadar kütüphanenizde kalıyor.

civilization 6 3

Civilization 6 Nedir?

Seriye yabancı olanlar için şöyle bir serinin genel yapısından bahsetmek gerekirse, tur tabanlı bir oynanışla uygarlığımızı, taş devrinden uzay çağına götürmeye çalıştığımız bir strateji oyunu olarak tanımlayabiliriz. Oyun boyunca yeni şehirler kurup, yepyeni teknolojiler keşfediyor, tarihi yapıları inşa ediyor ve düşmanlarımızı tarih sahnesinden siliyoruz. Bunu yaparken çevre koşullarını kullanıyor, doğal kaynakları ele geçiriyor ve tarihi kişilikleri canlandırabiliyoruz.

Bedava Civilization 6 Nasıl Alınır?

Oyunu bedavaya alabilmek için öncelikle Epic Games Launcher’ı burada sağ üstten indirip bir Epic hesabına sahip olmanız gerekiyor. Mobildeyseniz sadece Epic’in sitesine giriş yaptıktan sonra da oyunu alabiliyorsunuz.

Oyunu almak için aynı zamanda Epic hesabınızda Mail Adresinizi doğrulamanız gerekiyor. Bunun için de mail adresinize gelen kodu hesabınıza ekliyorsunuz.

Epic hesabınızı açmanızın ardından Mağaza kısmında Civilization 6 sayfasını göreceksiniz. Oraya tıklamanızın ardından “Yükle”ye basınca karşınıza sipariş ekranı çıkıyor. Ardından siparişinizi bedavaya vererek oyunu giriş yaptığınız hesaba bedava bir şekilde sonsuza kadar ekleyebiliyorsunuz. İyi eğlenceler diliyoruz

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments