1. Anasayfa
  2. Diğer

IKEA Gaming Ürünlerini Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

IKEA Gaming Ürünlerini Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor
0

Dünya çapındaki mobilya ve aksesuar mağazası IKEA, ASUS’un Republic of Gamers ile ortaklık kurarak bir oyun serisini duyurdu.

Bu reklam alanını aktif et!

Ürün yelpazesi, henüz belirtilmemiş olmasına rağmen “uygun fiyatlı” oyun mobilyaları ve aksesuarlarından oluşacak. İsveçli şirket, oyun sandalyeleri gibi ekipmanların olmasını muhtemel ekonomik ve konforlu cihazlarıyla tanınır.

Yaklaşık 30 üründen oluşan tam ürün yelpazesi, Şubat 2021 itibariyle Çin‘de piyasaya sürülecek ve önümüzdeki yıl Ekim ayında başka lokasyonlar da eklenecek.

Republic of Gamers, web sitelerine göre “farklı geçmişlere sahip oyuncuları birlikte oyun potansiyellerine ulaşmak için birleştirmeyi” hedefliyor ve genellikle anakartlar, dizüstü bilgisayarlar, monitörler, telefonlar ve grafik kartları gibi ürünler yapıyor.

ROG ‘nin genel müdürü Kris Huang, işbirliğini ortaya koyan bir basın açıklamasında, “Oyunculara yenilikçi oyun çözümleri sunma konusunda yılların deneyimine sahip olan ROG, oyun topluluğu hakkında güçlü bir anlayışa sahip” dedi.

ROG‘un daha gelişmiş ve yüksek kaliteli oyun teknolojisi ürettiği bilinirken, IKEA ‘nın bunu oyuncular için uygun fiyatlı hale getirmeye nasıl yardımcı olacağı henüz açıklanmadı.

IKEA ‘nın halihazırda, oyuncular tarafından kullanılabilecek bir dizi masa ve sandalyeye sahip, masalardan ziyade belirli oyun sandalyeleri ve elektronik cihazlara göre uyarlanacak öğelerin kalitesine işaret eden bir ofis yelpazesi var.

Birçok oyun malzemesinin büyük miktarlarda maliyeti olduğu ve birçok oyuncunun yeni nesil konsollara yüzlerce lira harcadığı düşünüldüğünde, uygun fiyatlı bir aksesuar yelpazesi, topluluğun oyun odalarını tasarlarken maliyeti düşürmek için tam da ihtiyaç duyduğu şey olabilir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments