1. Anasayfa
  2. Diğer

Thunder Tier One Ekibi Steam Çıkış Tarihi Belli Oldu

Thunder Tier One Ekibi Steam Çıkış Tarihi Belli Oldu
0

Thunder Tier One ekibi, oyunun 7 Aralık 2021 Salı gününden itibaren satın alınabileceğini duyurdu. Oyun, askeri taktiklere ve stratejiye ilgi duyan oyunculara hitap edecek bir top-down taktiksel nişancı oyunudur. Thunder Tier One, 59₺ fiyatıyla satışa sunulacak ve artık Steam üzerinden ön sipariş verilebilir.

Thunder Tier One, oyuncuların ortalığı kasıp kavuran tehlikeli bir terör örgütünü durdurmakla görevli seçkin bir özel harekat ekibine dahil olduğu ve kurgusal Doğu Avrupa ülkesi Salobia’da geçen, gerçekçi bir oyundur. 4 kişi co-op’ta, çevrimiçi PVP’de veya AI takım arkadaşlarıyla solo seçeneklerde, oyuncuların ekipmanlarını dikkatlice seçmesi ve dokuz bölüm hikaye bazlı senaryo boyunca başarılı bir şekilde çalışmak için tüm taktiksel becerilerini kullanmaları gerekmektedir. Ayrıca Thunder Tier One, Gameplay Preview Bravo sırasında tanıtılan Exfil ve Domination adlı yeni oyun modlarının yanı sıra Advance & Secure ve Deathmatch’i de içeriyor. Oyun çıkış tarihinden itibaren oyuncuların görevler, silahlar, AI davranışı, ekipman ve daha fazlasını eklemesine ve değiştirmesine izin veren modlama özelliği de açık olacak.

Thunder Tier One Ekibi Oyun İçi Görselleri

Thunder Tier One’ın dikkat çeken özelliklerinden biri gerçekçiliği ve ayrıntılara verdiği önemdir. Her silahın silah kontrolü, atış hızı, namlu çıkış hızı, etkili menzili ve isabet hassasiyeti gibi eşsiz özellikleri vardır. Yüklenen cephane türüyle birlikte bu özellikler, oyuncuların atışlarının ne kadar isabetli olduğunu ve ayrıca farklı malzemeleri delip geçmede  ne kadar etkili olduklarını belirleyecektir.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments