1. Anasayfa
  2. LoL

Son Yarı Finalist Galatasaray Espor

Son Yarı Finalist Galatasaray Espor
galatasaray espor
0
Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nin Çeyrek Final eşleşmeleri bugün oynanan maçların ardından son buldu.

Çeyrek finallerin son serisi bugün Galatasaray Espor ve DarkPassage arasında oynandı. Ligi 4. ve 5. sırada bitiren bu iki takımın üst tura çıkanı yarı final maçlarında fastPay Wildcats’in rakibi oldu.

Seriye geçecek olursak favori olarak buraya gelen Galatasaray Espor bugün sildi süpürdü gerçekten. Dün oynanan maçların aksine bugün oynanan maçlar oldukça kısa ve net oldu. Çeyrek final maçları yine 2-0 bir takımın galibiyeti başladı. Tecrübelerim serinin 3-0 bitmeyeceğini hissettirdi bana özellikle Nasr ve Fenerbahçe maçının ardından. 3 maç öyle de başladı. DarkPassage 3. maça hızlı başladı ve oyun olarak öne geçmeyi başardı. Seri tahminlerimiz gibi 3 maçta bitmeyecek gibi gözüküyordu. Galatasaray Espor önde olduğu maçları kapatmayı çok iyi başarıyordu ama geride oldukları maçlarda sıkıntılar oldukça fazlaydı.

Buraya gelene kadar antrenmanlarında eksiklerini iyi bilen Galatasaray bu konuda da gerekli olanları yapmış olacak ki, bu seriyi geriden gelerek 3-0 ile kapatmayı başardı. Böylece yarı finalde fastPay Wildcats’in rakibi oldular.

Espor ve oyun dünyasından daha fazla haber için Espor Gazetesi‘ni takip etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments