1. Anasayfa
  2. Espor

1907 Fenerbahçe Espor Adını Yarı Finale Yazdırdı

1907 Fenerbahçe Espor Adını Yarı Finale Yazdırdı
çrk fnl
0
Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi play-off maçları bugün başladı.

Normal sezonu 6. sırada bitiren 1907 Fenerbahçe ‘nin rakibi ligi 3. bitiren Nasr Espor’du. Serinin ilk 2 maçını şansı daha az görülen Fenerbahçe geriden gelerek kazanmasını bildi. İlk maçların ardından güçlü bir görüntü sunan Fenerbahçe yine de maçlarda bir türlü öne geçemiyordu. Sıra 3. maça geldiğinde arkasına galibiyet rüzgarlarını alan 1907 Fenerbahçe’nin seriyi bu maçta kapatacağını düşünüyordum. Sanırsam çoğu kişi benim gibi düşünmüştür burada. Ama işler öyle olmadı. Fenerbahçe ekibi seriyi bir türlü kapatamadı ve seri 5. maça kadar uzadı.

Çeyrek final maçlarının ilk serisi dediğim gibi 5. maça uzadı ve Silver Scrapes’i tekrar dinleyebildik. Son maç Nasr ekibi için oldukça hızlı başladı. İlk kanı, ejderi ve alameti Nasr ekibi aldı. Altın farkı 5b+’ları gördü ve galibiyet makalesini yazmak için hazırlanmaya başlamıştım bile. Ama oyun ortasına geldiğimiz her şey değişmeye başladı. 1907 Fenerbahçe Espor takım savaşları ile ritim bulmaya ve farkı kapatmaya başlamıştı. Maç çok kısa bir sürede döndü ki altın farkının değişimi dolar kurunun yükselişinden bile hızlıydı. 5b+ altın civarı geride olan Fenerbahçe ekibi oyun sonlarına geldiğimizde 5b+ öndeydi. Serinin oyuncusu ve son maçın da kahramanı Neramin üst turun en büyük mimarlarından oldu. Sonuç olarak 1907 Fenerbahçe ilk çeyrek final serisini 3-2 kazanarak play-off’lara bile gelemeyeceklerini düşünenlere cevaplarını verdi ve adlarını yarın finale yazdırdı.

EyDtZDOWEAA8DSH

Düşük seri başı olan 1907 Fenerbahçe Espor bu galibiyetlerin ardından yarı finalde SuperMassive ile karşılaşacak. Yarın ise Galatasaray Espor ve DarkPassage’ın çeyrek final eşleşmeleri oynanacak.

1907 Fenerbahçe ekibine yarı final maçlarında başarılar diliyor izlettikleri güzel oyunlar için Nasr Espor ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Espor ve oyun dünyasından daha fazla haber için Espor Gazetesi‘ni takip etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments