1. Anasayfa
  2. VALORANT

G2 Esports pyth İle Yollarını Ayırdı

G2 Esports pyth İle Yollarını Ayırdı
0

pyth, G2 Esports’un ana kadrosundan duyurulan 3. oyuncuydu ve Avrupa VALORANT’ının ilk günlerinde büyük başarılara imza atmış, birçok turnuvanın kazanılmasında da büyük rol oynamıştı.

Ancak 2021 Valorant Şampiyonlar Turu maçlarının başlaması ile beraber takımın başarısında dalgalanmalar başladı. Özellikle VCT 1. ve 2. Aşama Challengers 2 etkinliklerine erken veda eden takım, eski rekabetçi seviyesine tekrar ulaşabilmek adına kadroda değişikliğe gitme kararı almıştı.

Haziran ayında birçok oyuncu değişikliği yapan takım, neredeyse kadronun tamamını değiştirmiş ve pyth’de aktif kadrodan çıkarmıştı. Orijinal kadrodan ise sadece Oscar “Mixwell” Cañellas’ı bırakılmıştı. Hatta pyth, uzun bir süredir resmi maçlarda oynamıyordu: En son 6 Haziran’da LVP Rising turnuvasında Team Finest’e karşı oynanan maçta pyth kadroda yer almıştı.

G2, VALORANT Champions!a bilet kazanmaya çok yaklaşmış, ancak Masters Reykjavik’te 2. gelen Team Fnatic tarafından 25 sayı geride bırakılarak etkinlik dışı bırakılmıştı.

G2 koçu Neil “neilzinho” Finlay’ın pyth hakkında söyledikleri: Koçluk yapmaktan çok zevk aldığım, en iyi alan tutucu / gözcü rolü oyuncusu ve beraber çalıştığım en profesyonel oyunculardan biri. Güzelce dinlenmiş Jacobi’yi yeniden en iyi formunda görmek için sabırsızlanıyorum. Bütün takımlar için çok önemli bir değer ve clutch ellerinde oldukça sakin. İyi şanslar

G2 Esports’un şu anki aktif kadrosu:

  •  spain flag Jose “koldamenta” Luis Aranguren
  •  france flag Cista “keloqz” Wassim
  •  spain flag Oscar “Mixwell” Cañellas
  •  denmark flag Auni “AvovA” Chahade
  •  lithuania flag Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas

Ayrıca nukkye’ın daha önce yayınında da belirttiği gibi, takımdaki anlaşmazlıklardan dolayı, G2 kadrosunda hala değişikliğe gidilmesi bekleniyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments