1. Anasayfa
  2. Röportaj

Maç Sonrası Futbolist Koçu marqnue ile Röportaj Yaptık

Maç Sonrası Futbolist Koçu marqnue ile Röportaj Yaptık
marqnue
0

VCT: Challengers 3 playoff maçında karşı karşıya Futbolist ve Anatolia Esports takımlarının mücadelesinde Futbolist galip gelen taraf oldu. Sizler için maç sonrası Futbolist koçu Salih “marqnue” Onaran ile röportaj gerçekleştirdik.

Soru

Masters biletine sahip takımlar arasına adınızı yazdırdınız. Neler hissediyorsunuz?

Cevap

Bir şekilde kendimizi Masters’a attığımız için mutluyuz. Kısa sürede çok çalışıp turnuvada şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Soru

OtherSide maçında olduğu gibi Anatolia Esports maçında da önde götürdüğünüz karşılaşma biraz zora girdi, bunun sebebi sizce neydi?

Cevap

Haven karşılaşmasında oyunu kapatma konusunda oldukça sıkıntı çektik. Savunmalarını oyun içerisinde çözemedik ama bir şekilde maçı kapattık. Saldırı tarafı konusunda özellikle yaptığımız bir kaç hata var. 3v5 pozisyonlarında roundları kaybetmememiz gerekiyor. Bunların üzerine çalışacağız.

Soru

Kendi seçtiğiniz harita olan icebox’ta oldukça yakın bir karşılaşma izledik. Icebox’u rahat kazanırız diye düşünüyor muydunuz?

Cevap

Skor 8-8 iken baktığımızda eğer pistol roundları kaybetmemiş olsaydık skor 12-4 olacaktı. Bence yine oyunun kontrolü ağırlıkta bizdeydi ve maçı kaybedecek gibi gözükmüyorduk. Yine bir eco round verdik. Bunları yaptığınız zaman roundlarda 0-6 oynamak zorunda kalıyorsunuz ve farkın bu kadar kapalı olmasını sağlıyor.

Bizlere vaktini ayırdığın için teşekkür eder, Espor Gazetesi olarak VCT: Challengers Masters 1 turnuvasında başarılar dileriz.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments