1. Anasayfa
  2. VALORANT

Cloud9, Version1 Oyuncusu vanity’yi Transfer Edebilir!

Cloud9, Version1 Oyuncusu vanity’yi Transfer Edebilir!
0

Upcomer ve RushBMedia‘nın raporlarına göre Cloud9 Blue, Kuzey Amerika takımı Version1’ın IGL’i Anthony “vanity” Malaspina’yı kadrosuna dahil etmeyi planlıyor! Eğer bu transfer gerçekleşirse vanity, eski CS:GO takımı Chaos Esports’tan Nathan “leaf” Orf ve Erick “Xeppaa” Bach ile tekrar oynama şansı elde edebilir.

Tahmin edilen transfer gerçekleşirse, C9 Blue, kadrosunda toplam yedi aktif Valorant oyuncusuna sahip olacak. Ancak eski C9 CS:GO oyuncusu Ricky “floppy” Kemery’nin kadrodan ayrılması bekleniyor ve Upcomer ve RushBMedia tarafından hazırlanan rapora göre anlaşmanın yakın zamanlarda tamamlanması bekleniyor. Takımın güncel kadrosu şu şekilde:

  • south korea Son “xeta” Seon-ho
  • usa flag Nathan “leaf” Orf
  • usa flag Michael “poiz” Possis
  • usa flag Erick “Xeppaa” Vach
  • usa flag Mitch “mitch” Semago
  • usa flag Ricky “floppy” Kemery

Version1 kadrosu, 9 Şubat’ta halihazırda Valorant’a geçmiş profesyonel oyuncular ve yakın zamanda geçiş yapan CS:GO oyuncularının bir karışımıyla oluşturulmuştu. Vanity, Chaos Esports’un CS:GO’dan geri adım atıp kadrosundaki oyuncuları bırakmasından bir ay önce kalıcı olarak Valorant’a geçiş yapmıştı. V1, VCT Kuzey Amerika 2. Aşama Challengers turnuvasında, Sentinels tarafından “lower bracket”a gönderilmiş, “lower bracket”ta Andbox, NRG, Envy ve C9 Blue gibi takımlara karşı galibiyet alarak adını büyük finale yazdırmayı başarmıştı. Büyük finalde yine Sentinels’e karşı oynayan takım 3-0 mağlup olsa da Valorant’ın ilk uluslararası LAN turnuvası olan 2. Aşama Masters Reykjavik’e gitmeye hak kazanmıştı.

Reykjavik’te Avrupa’nın favori takımlarından Team Liquid’e karşı galibiyet alarak herkesi şaşırtan takım, “upper bracket” finallerinde Güney Koreli takım NUTURN’e karşı 2-1 mağlubiyet aldı. “lower bracket”ta da Fnatic’e mağlup olarak turnuvaya 6. olarak veda etmişti. Ancak turnuvadaki başarılarından ötürü 200 VCT puanı kazanmışlardı.

Takım, 3. Aşama Challengers 2’de istediği başarıyı elde edemeyip turnuvaya erken veda etse de önceki aşamada kazandıkları VCT puanları ile VCT NA Son Şans Elemeleri’ne katılmayı hak kazandı. Cloud9 tarafında ise, özellikle Tyson “TenZ” Ngo’nun takımdan ayrılmasından sonra uzun süredir bir başarısızlık hakim. VCT 3. Aşama Challengers 2’ye katılmaya hak bile kazanamayan takım için vanity, yeni bir soluk olabilir.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments