1. Anasayfa
  2. LoL

GALAKTICOS, Yarı Finalde!

GALAKTICOS, Yarı Finalde!
0

2021 Yaz Mevsimi Finalleri bugün oynanan GALAKTICOS – Dark Passage maçı ile başladı. Yeni format ile lig aşamasında üçüncü sırada yer aldığı için rakibi seçme avantajını elde eden GALAKTICOS, bu avantajını rakibi Dark Passage’ı yenerek iyi kullandı. Heyecan dolu serinin galibi 3-2’lik skorla GALAKTICOS oldu. GALAKTICOS, yarı finale yükseldi ve yarı finalde Galatasaray Espor ya da NASR ESPORTS‘un rakibi olacak.

Mevsimin Sürpriz Takımı! Galakticos!

2021 Kış Mevsimi‘nde çok iyi performans sergilemeyen GALAKTICOS, Yaz Mevsimi öncesi yaptığı üç transfer ile Worlds yarışında iddalı bir takım olduğunu gösterdi. Uzun süre ligdeki yerini koruyan ve zaman zaman liderlik yarışına da dahil olan GALAKTICOS, ligi üçüncü sırada tamamladı. Bu sebeple çeyrek finalde rakibini seçme hakkını da elde etmiş oldu.

Kış Mevsimi‘nden bu yana kadrosunu büyük ölçüde koruyan Dark Passage ise mevsime sonradan dahil olan takımlardan. Mevsime iyi bir başlangıç yapamayan Dark Passage ilk galibiyetine 3. haftada erişebilmişti. 5. haftaya kadar namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray’a ilk mağlubiyetini yaşatan ise Dark Passage olmuştu. Bu galibiyetin ardından mevsim finalleri yarışına dahil olan Dark Passage, bu mevsim çıktığı 18 maçın 9’undan galip ayrıldı ve mevsim finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

Kıyasıya Geçen Bir 5 Maçlık Seri!

2021 Yaz Mevsimi Finalleri‘nin ilk karşılaşması kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. İki rakip de birbirlerine üstünlük kuramayınca seri beşinci maça uzadı. Silver Scrapes (Bo5 oynanan karşılaşmaların beşinci maçı)’in kazananı ise GALAKTICOS oldu.

Serinin dördüncü maçında Dark Passage’ın minyonlar sayesinde maçı bitirmesi ise akılda kalan olaylar arasında yerini aldı.

Heyecan dolu bu 5 maçlık serinin en değerli oyuncusu ise GALAKTICOS’un orta koridor oyuncusu Jang “EMENES” Min-soo oldu.

E8wtaR4XEAgiM W

SMB-BJK Maçı Yarın Saat 14:00’da!

E8wtrMtWYAEE5Cj

2021 Yaz Mevsimi Finalleri’nde ikinci çeyrek final maçı yarın Papara SuperMassive Blaze ve Beşiktaş Espor arasında oynanacak. Yeni format gereği çeyrek final maçlarından galip olarak ayrılan iki takımdan birini Galatasaray seçecek ve yarı final fikstürü oluşacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments