1. Anasayfa
  2. VALORANT

Maç Sonrası SuperMassive Blaze Koçu Mert “9999” Turna ile Röportaj Yaptık

Maç Sonrası SuperMassive Blaze Koçu Mert “9999” Turna ile Röportaj Yaptık
0

VCT: 3. Aşama – Challengers 1 ana turnuva SuperMassive Blaze – Oxygen Esports maçında gülen taraf 2-0 ile Oxygen Esports oldu. Maçın ardından SuperMassive Blaze’in koçu Mert “9999” Turna ile röportaj gerçekleştirdik.

Soru

Alınan bu sonuçla beraber lower bracket’ta rakibiniz OtherSide oldu. Neler hissediyorsunuz ?

Cevap

Rakibimiz olan OtherSide ekibini 2-0 yenerek lower yarı finaline yükseldik,rakibimizi tebrik ederim gerçekten keyifli maçlar geçirdik.

Soru

Maçın ilk haritası olan Haven’da OXG savunmasını aşmakta zorlandınız. İkinci yarıdaki pistol round’unu da kaybettiğinizde maçtan da koptunuz. Sizce Haven haritasında bu kadar farklı yenilmenizin sebebi neydi ?

Cevap

Öncelikle rakibimiz olan Oxygen Esports’u tebrik ederim. Valorant’ta en büyük etkenlerden birisi olan momentum etkisini unutmamak gerek. Maç içerisinde kendi planımızı oyuna yansıtamadığımız durumda rakip bir momentum yakaladı ve talihsiz bir maç geçirerek Haven haritasını yenildiğimizi düşünüyorum.

Soru

Ascent haritasında ikinci yarı oyunu çevirmiş olsanız da uzatmalarda rakibinize mağlup oldunuz. Ajan diziliminizde flaş yeteneği olan bir ajan bulunmuyordu. Ascent mağlubiyetinizi buna bağlayabilir misiniz ?

Cevap

Viper olan kompozisyonlara karşı kompozisyonumuzda flaş olmaması biraz bizi geriye çekmiş olabilir fakat roundlar birbirine çok yakın geçti mağlubiyeti direkt olarak buna bağlamam doğru olmaz bir çok etken vardı.

Bizimle röportaj yaptığı için SuperMassive Blaze koçu Mert “9999” Turna’ya çok teşekkür ediyor ve turnuvada başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments