1. Anasayfa
  2. Espor

ESA Esports 3 Milyon TL Yatırım Aldı

ESA Esports 3 Milyon TL Yatırım Aldı
0

ESA Esports & Media, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Pre-Series A yatırım turunda 30 milyon TL şirket değerlemesi üzerinden 3 milyon TL’lik yeni bir yatırım aldı.

Gerçekleştirilen bu yatırım turuna yerli ve yabancı yatırımcılar katıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ESA Esports & Media Kurucu Ortak ve CEO’su Lale Ergin;

LALE ERGIN ESA ESPORTS CEO

“Türkiye’den çıkan, uluslararası seviyede bir espor organizasyon, içerik ve medya şirketi olmayı hedefliyoruz. Bu yatırımdan gelen kaynağı öncelikle altyapı yatırımlarımızı tamamlamak, operasyonlarımızı ve ekibimizi büyütmek amacıyla kullanacağız. Espor şirketleri son dönemde yatırımcıların oldukça ilgisini çekiyor.” dedi.

Ergin şöyle devam etti; “Türkiye’de yaklaşık 30 milyon kişinin video oyunları oynadığı tahmin ediliyor. Bunun içerisinde espor turnuvalarını seven, oynayan ve takip eden de çok önemli bir kitle var ve sayıları her geçen gün artıyor. Bu da ülkemizde espor ekosisteminin potansiyelini gösteriyor. Önümüzdeki dönemde espor ve video oyunları sektörüne erken giren markalar ve oluşumlar bu rüzgârdan yararlanacak.”

-Basın Bülteni

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments