1. Anasayfa
  2. VALORANT

ESA Open Fire All Stars Şampiyonu BBL Esports Oldu!

ESA Open Fire All Stars Şampiyonu BBL Esports Oldu!
0

24 Ağustos’ta başlayan ESA Open Fire All Stars Büyük Finali, 3 Eylül Cuma günü LAN turnuvası olarak gerçekleşti! ESA Esports Arena’ad gerçekleşen final maçında BBL Esports ve Kafalar Esports, nefes kesen bir mücadele sergiledi. Bo5 oynanan büyük final maçı sonucu şampiyon 3-1’lik skor ile BBL Esports oldu!

1.Harita: Bind

18:00’da başlayan karşılaşmanın ilk haritası Kafalar’ın tercihi ile Bind oldu. Oldukça çekişmeli geçen ilk yarıyı Kafalar 7-5 önde tamamladı. İlk yarıda 6 sayılık bir seri yakalayan Kafalar Esports, ikinci yarıda verdiği eller sonucu 10-13 mağlup oldu. Haritanın en skorer oyuncusu, BBL Esports’tan Serhat “Muj” Yüksel oldu. Skye oynayan Muj, toplamda 25 kill ve 7 asist ile, 298’lik bir ortalama çatışma skoru yaptı.

2.Harita: Haven

BBL’in tercihi olan Haven haritası da Bind kadar çekişmeli geçti. İlk yarıyı 8-4 önde bitiren BBL’e karşı comeback atan Kafalar, durumu 10-8’e getirmeyi başardı. Ancak alınan BBL molası ardından maç 13-10 BBL lehine bitti. Maçın en skoreri, BBL’den Hüseyin “aimDLL” Kabişteke oldu. Kontrol uzmanı Killjoy oynayan aimDLL, 21 kill 2 asist ve 245 ortalama çatışma skoru ile MVP oldu.

3.Harita: Breeze

Kafalar Esports’un haritası Breeze’de ise Kafalar ilk yarıda BBL’e karşı üstünlük kurdu. 10-2 biten ilk yarı sonucu büyük bir comeback atan BBL, ikinci yarının başında, hiç round vermeden durumu 10-10’a getirmeyi başardı. Ancak bu geri dönüşe bir dur diyen Kafalar, seriyi 13-10 kazandı. Maçın en skoreri, 24 kill ve 278 ortalama çatışma skoru ile Skye oynayan Muj oldu.

4.Harita: Ascent

BBL tarafının seçimi olan Ascent haritası, oldukça sürprizlerle dolu bir maç oldu. İlk yarıyı 8-4 önde bitiren BBL Esports, ikinci yarıda savunma tarafına geçti. Savunmada Kafalar Esports’a sadece bir round kaybeden BBL, 13-5 galip geldi ve ESA Open Fire All Stars şampiyonu oldu! Son haritanın en skorer ismi, 20 kill 3 asist ve 282’lik ortalama çatışma skoru ile, Jett oynayan Barış “fred” Özdemir oldu.

Esporgazetesi olarak arena izleme şansı elde ettiğimiz turnuva için ESA Esports’a teşekkür ediyor; Kafalar Esports’u mücadeleleri için ve BBL Esports’u da şampiyonlukları için tebrik ediyoruz!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments