1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT 3. Aşama EMEA Challengers Şampiyonu Belli Oldu!

VCT 3. Aşama EMEA Challengers Şampiyonu Belli Oldu!
0

VCT 3. Aşama Masters Berlin öncesi son maç gerçekleşti! Bo5 oynanan Büyük Final’de SuperMassive Blaze ve Gambit Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmada galip gelen taraf, 3-1 ile Gambit Esports oldu! Böylece, Gambit 32.500£ kazanırken SMB 15.500£ kazandı! SuperMassive Blaze, kazananlar grubundan, FPX, G2 ve Acend gibi takımlara karşı namağlup bir şekilde büyük finale çıkarken Gambit, kaybedenler grubunda Team Liquid, G2 Esports ve Acend gibi takımlara karşı galip gelerek büyük finale adını yazdırabilmişti. Böylece, SuperMassive Blaze’in turnuvada kaybettiği tek maç, büyük final maçı oldu.

Ascent / SuperMassive Blaze 13 – 1 Gambit Esports

Gambit Esports tarafından seçilen Ascent haritası, SuperMassive Blaze’in ezici üstünlüğü ile sonlandı! Savunmada başlayan SuperMassive, rakibine ilk yarıda hiç el vermedi. İkinci yarının başında pistol elini kazanan Gambit, durumu 12-1’e getirse de 14. turda SMB maçı bitirdi. Seride dikkat çeken, Gambit Esports’ran Jett oynayan d3ffo ve Sova oynayan Chronicle’ın 2 kill’de kalması oldu.

Split / SuperMassive Blaze 11 – 13 Gambit Esports

SMB’nin seçimi olan Split haritası, bir hayli çekişmeli geçti. Üst üste alınan seriler ile ilerleyen maçta ilk yarı 6-6 eşitlik ile sonlanırken ikinci yarının 10-10’a gelmesinin ardından Gambit, 13-11’lik skorla seriyi sonlandırdı. Maçta en çok dikkat çeken oyuncu, Sage oynayarak 22 kill alan Mehmet “Turko” Özen oldu.

Bind / SuperMassive Blaze 5 – 13 Gambit Esports

Gambit’in seçimi ile 3. harita Bind oldu. İlk yarıyı 3-9 geride bitiren SMB, ikinci yarıda da sadece pistol ve bonus ellerini alabildi; maç 5-13 sonlandı. SMB’de en skorer oyuncu, Astra ile 10 kill ve 6 asist alan Eren “Brave” Kasırga olurken maçın en iyi oyuncusu, 19 kill ve 7 asist ile, Viper oynayan Ayaz “nAts” Akhmetshin oldu.

Haven / SuperMassive Blaze 3 – 13 Gambit Esports

SMB’nin tercihi Haven haritası, Gambit’in üstünlüğü ile geçti. İlk yarıyı 9-3 geride bitiren SMB, ikinci yarıda el kazanamadı ve Gambit Esports maçı 13-3 kazandı. SMB’nin en skoreri, 10 kill 3 asist ile Turko olurken maçta en skorer 20 kill 4 asist ile Cypher oynayan nAts oldu. Böylece Gambit, EMEA Challenger Playoffları şampiyonu olurken SMB de 2. oldu.

SuperMassive Blaze’i büyük başarılarından dolayı kutluyor, VCT 3. Aşama Masters Berlin’de başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments