1. Anasayfa
  2. CS:GO

Buğra “Calyx” Arkın Espor Gazetesi’ne Konuştu!

Buğra “Calyx” Arkın Espor Gazetesi’ne Konuştu!
0

Yıllardır ülkemizi yurtdışında temsil eden, şimdi de Eternal Fire formasını terleten Buğra “Calyx” Arkın ile 5 soruluk bir röportaj gerçekleştirdik. İşte Calyx’in sorularımıza verdiği cevaplar;


1) ESA turnuvasında oynadığınız maçlara baktığımda T tarafında CT tarafına kıyasla daha domine edici bir oyun sergilediğinizi düşünüyorum. Bunun nedeni sence nedir ve kendinizi takım olarak hangi tarafta daha rahat hissediyorsunuz?

“T side’da daha domine olduğumuza ben de katılıyorum. Bunun sebebi herkesin kendisine olan güveni çok yüksek ve bunun farkındayız o yüzden yaptığımız şeyler genellikle çalışıyor bu da oyunumuza net bir şekilde yansıyor, CT side daha çok zaman, iletişim ve takım arkadaşının yapcağı hareketi anlamana bağlı. Çok yeni bir takımız ve takımda Ben ve Can hariç herkes birbiriyle ilk defa birlikte oynuyor zaman ile CT side’da T gibi domine edici olucaktır.”


2) Bu tamamen benim kişisel görüşüm ama xfl0ud’un üstü kapalı da olsa Eternal Fire ekibine bir sitemi var gibiydi. Kendisinin yaptığı açıklamalar hakkında ne söylemek istersin? xfl0ud’un açıklamasını okumak için tıklayın.

“Projenin en başında Yasin bizimleydi sonra kendisi artık beklemek istemediğini ve gorillaz takımından teklif aldığını değerlendirmek istediğini söyledi ve tekrar konuştuğumuzda takımının performansının kötü olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi ve bizim de o ara hala oyuncu eksiğimiz olduğu için oynamak isteyip istemediğini sorduk oynamak istediğini belirtti ve kendini bench’e aldı sonrasında takımının söylediği bonservis bedeli çok yüksek olduğu için bu fikirden vazgeçtik. Açıkçası Yasin’i severim ama yayınlarda bu tarz şeyler anlatılmaz yaptığı amatörce bir davranıştı yine de umarım kariyerinde istediği başarıları elde eder.”


3) Woxic ile aranızda Dark Passage zamanlarından kalma bir gerginlik olduğu yıllardır izleyiciler arasında konuşulan bir konu. İnsanların da aklına aynı takımda bulunduğunuz takdirde acaba aranızda bir kimya bozukluğu olur mu sorusu doğuyor. Bu konu hakkında ne söylemek istersin?

“İnsanlarımız dramayı çok seviyor ve sürekli bir tartışma ve kavga olmasını istiyor, Özgür ile DP’den önce de birlikte oynamıştık yani uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz. Gerginlikler olduğu doğru iki tarafta kendisine göre haklıydı bunları uzun zaman önce aştık ve geçmişte kaldı ama dediğim gibi insanımız dramayı sevdiği için ağızlardan hiç düşmedi. Herkesin düşündüğü gibi aramızda bir gerginlik devam ediyor olsaydı Eternal Fire projesi hayata geçmezdi, tek temennim herkesin bu tarz düşünceleri artık bir kenara bırakıp bize destek olmaları.”


4) İlk turnuva için kendinizden beklediğiniz performansı ortaya koyabildiğinizi düşünüyor musun? Özellikle Sangal maçı olmak üzere (en çekişmeli karşılaşma olduğu için) maç sonuçlarından ve skorlarından memnun musunuz?

“Antrenmanlara Pazartesi başladık ve 1 gün sonrasında turnuva başladı. Elimizden geldiğince en hızlı ve en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık ve bunu başardığımızı düşünüyorum, bazı ufak tefek hatalarımız oldu tabiki ama genel olarak performansımızdan memnunum zaman ile daha iyi olucaz.”


5) Oynadığın rol hakkında neler söylemek istersin ?

“Rollerim çoğunlukla aynı ISSA’nın katılmasıyla bazı pozisyonlarımda değişiklikler oldu fakat her şey takımın başarısı için o yüzden mutluyum. #forEF”


Buğra “Calyx” Arkın’a röportaj teklifimizi kabul ettiği için Espor Gazetesi olarak

teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments