1. Anasayfa
  2. LoL

TBF 2021’in İlk İsmi: NASR ESPORTS

TBF 2021’in İlk İsmi: NASR ESPORTS
0

2021 Yaz Mevsimi Finalleri‘nde ilk yarı final maçı bugün NASR ESPORTS ve GALAKTICOS arasında oynandı. Şampiyonluk Ligi’ne bu yıl dahil olan Emirati ekibi NASR ESPORTS, ilk senesinden, yarı finalde GALAKTICOS’u geçerek Türkiye Büyük Finali‘ne yükselmeyi başardı.

Şampiyonluk Ligi’nde Bir Emirati Ekibi

2021 yılı başlamadan Royal Youth‘u bünyesine katarak Şampiyonluk Ligi’ne giriş yapan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en başarılı ekiplerinden olan NASR ESPORTS, katıldığı ilk yıldan lige damgasını vurmayı başardı. Geçtiğimiz mevsim Kış Mevsimi Finalleri‘ne kalmayı başaran NASR ESPORTS, çeyrek finalde elenmişti. Bu mevsime kadro değişikliği ile başlayan takım beklentileri daha da yükseltti. Yeni kadrosu ile istediği başarıları yakalan NASR ESPORTS, çok iyi bir lig aşaması geçirdi. Mevsimin ilk haftalarında liderlik yarışında Galatasaray ve SuperMassive‘in ortağı olmayı başardı. Daha sonra bu yarıştan SuperMassive’in de düşmesiyle lig NASR ve Galatsaray arasında kıran kırana geçen bir çekişmeye şahit oldu. Her ne kadar ligi lider tamamlayamasa da NASR ESPORTS, ilk yılından yaz mevsiminde ikinci sıra ile birlikte mevsim finallerinde yarı final oynamayı garantiledi. Mevsim finallerinin yeni formatına göre lig birincisi olan Galatasaray Espor’un Beşiktaş’ı rakip olarak seçmesi üzerine NASR ESPORTS’un rakibi ise GALAKTICOS oldu.

Mevsimin sürpriz ismi GALAKTICOS ise bu mevsim geçtiğimiz mevsime göre çok iyi bir lig aşaması geçirdi. Uzun süre ilk iki sırayı tehdit eden GALAKTICOS, lig aşamasını 12 galibiyetle kapattı. NASR ESPORTS ile aynı lig puanını paylaştıkları için iki averaj durumundan üçüncü sıraya düşen GALAKTICOS, mevsim finallerinde rakibini seçme hakkını elinde bulunduran çeyrek finalist oldu. Çeyrek finalde seçtiği Dark Passage‘ı 3-2 geçip adını yarı finale yazdırmayı başardı.

3-0’lık Temiz Bir Galibiyet!

Taraflar ilk kez vadiye indiğinde maça iyi başlayan taraf NASR ESPORTS oldu. Maçın dördüncü dakikasında ilk kanı alan ve ardından koridorları bir bir kazanan NASR ESPORTS, objektifler konusunda da rakibine şans tanımadı. Büyük bir altın ve skor farkıyla maçı kapatan NASR ESPORTS, GALAKTICOS karşısında durumu 1-0’a getirdi.

1. Mac 1

Serinin ikinci maçında ise GALAKTICOS‘un üst koridor oyuncusu Oncan ön plana çıktı. İlk maça göre rakibine daha çok karşı koyan GALAKTICOS, her ne kadar geçtiğimiz maça göre daha iyi bir perfomans sergilese de kaybetmekten kurtulamadı.

2. Mac 1

Sernini üçüncü maçına geldiğimizde ise daha başa baş bir karşılaşma izledik. Objektifler konusunda baskın bir NASR ESPORTS olsa da takım savaşlarında daha etkili bir GALAKTICOS gördük. Maça yine iyi başlayan taraf NASR ESPORTS oldu. Fakat bu iyi başlangıcı sürdüremeyen Emirati ekibi, 18. dakikda kaybettiği bir takım savaşıyla geriye düştü. Öne geçen GALAKTICOS ise bu avantajını çok uzun süre koruyamadı. 23. dakikda Baron çevresinde gerçekleşen büyük bir takım savaşı ile oyunun seyrini tamamen ele alan NASR ESPORTS, 27. dakikada hem maçı hem de seriyi sonlandırmayı başardı.

3. Mac 1

5 maçlık seriyi 3 maçta tamamlayan NASR ESPORTS, TBF’ye adını yazdıran ilk isim olmayı başardı. Galatasaray Espor – Beşiktaş maçının galibi ise önümüzdeki hafta oynanacak olan Türkiye Büyük Finali‘nde NASR ESPORTS’un rakibi olacak.

Serinin en değerli oyuncusu NASR ESPORTS’un orta koridor oyuncusu Ahmad “Giyuu” Charif oldu.

NASR ESPORTS

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments