1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 2 Berlin EMEA Elemeleri 4. Gün Sonuçları

VCT Masters 2 Berlin EMEA Elemeleri 4. Gün Sonuçları
0

EMEA elemeleri maçlarının heyecanı 4. gününde de tüm hızıyla devam etti. Bugün kaybedenler grubunda toplamda 2 maç oynandı. Bu mücadelelerin sonucunda 2 takım Berlin bileti alma şansını kaybetti. İşte günün maçları:

Fire Flux 0 – 2 Guild Esports

Temsilcimiz Fire Flux karar maçında Avrupa’nın dişli rakiplerinden Guild ile karşılaştı. Guild’in seçimi olan ilk harita Split’e temsilcimiz 4-1’lik bir skorla başladı. Ancak maçın ilerleyen bölümünde Guild ağırlığını tamamen ortaya koydu. Özellikle hücumdaki eksikliğimiz de bunun üstüne eklenince Guild Split haritasını 13-6 kazandı.

Fire Flux’ın seçimi olan ikinci harita Ascent’e temsilcimiz saldırı tarafında başladı. Hücumdaki eksikler Split’te olduğu gibi burda da görülüyordu. ilk yarıyı 12-0 geride kapatan temsilcimiz ikinci yarının tabanca round’unu da kaybedince 13-0 gibi bir skorla Ascent haritasını kapamış oldu. Böylece temsilcimiz Berlin’e gitme şansını maalesef kaybetti. Guild Esports ise bir sonraki turda Giants Gaming ile karşılaşacak.

Giants Gaming 2 – 1 NAVI

giants navi

Oxygen Esports’un ilk maçta mağlup ettiği Giants Gaming CIS temsilcisi NAVI karşısında zorlansa da turu geçmesini bildi. NAVI’nin seçimi ilk harita Ascent uzatmalara gitti. 14-12 ile gülen taraf Giants oldu ve Meddo performansıyla öne çıktı. İkinci harita Breeze NAVI’nin kontrolünde geçti ve maçı NAVI 13-7 kazanarak seriyi eşitledi.

Karar haritası Split’te Çek oyuncu Ambi‘nin çok iyi jett oyunuyla Giants 13-8 kazanarak 2-1 ile tur atlayan taraf oldu. NAVI bu mağlubiyetiyle beraber Berlin’e gitme şansını kaybetti.

Yarın ise EMEA elemeleri kazananlar yarı final maçlarıyla devam edecek. Yarı final maçlarında kazanan iki takım Berlin’e gitmeyi de garantilemiş olacak. Temsilcimiz SuperMassive Blaze’in de olduğu yarının maçları:

  • Acend – Gambit Esports
  • SuperMassive Blaze – G2 Esports
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments