1. Anasayfa
  2. LoL

Beşiktaş, Yarı Finalde!

Beşiktaş, Yarı Finalde!
0

2021 Yaz Mevsimi Çeyrek Final karşılaşmalarının ikinci serisi Papara SuperMassive Blaze ve Beşiktaş arasında oynandı. Heyecan dolu bir 5 maçlık serinin ardından gülen taraf siyah beyazlılar oldu. Beşiktaş, rakibini 3-2 yenerek yarı final biletini alan son takım oldu.

5 Maçlık Seri!

Dün oynanan GALAKTICOS-Dark Passage karşılaşması gibi bugün oynanan seri de büyük bir heyecanla geçti. Sürekli gel gitlerin yaşandığı maçlardan gülen taraf Beşiktaş olsa da oynanan beş maçın tamamında kıyasıya bir mücadele vardı.

İlk maç en fazla gel gitin yaşandığı maç olarak seride kayıtlara geçti. Uzun bir süre maçın seyri Beşiktaş ve Papara SuperMassive Blaze arasında gidip geldi. 45 dakikadan uzun süren ilk maçı Beşiktaş kazandı. İkinci maça geçildiğidne ise yine benzer bir senaryo ile maç iki takım arasında gidip geldi. Maçın başlarında Papara SuperMassive Blaze üstün olan taraf olsa da Beşiktaş ikinci maçı da kazanmayı bildi.

1. Mac
1. Maç
2. Mac
2. Maç

Serinin üçüncü maçına geçtiğimizde maç Beşiktaş üstünlüğü ile başladı. Maçın ortalarına doğru altın farkını 6.2k’ya kadar çıkaran Beşiktaş bu üstünlüğünü koruyamadı. Papara SuperMassive Blaze, maçın son iki dakikasında kazandığı takım savaşı ile maçı bitirdi ve seride durumu 2-1’e getirdi. Serinin dçrdüncü maçında da Beşiktaş ele geçirdiği üstünlüğü koruyamadı. Papara SuperMassive Blaze, 30. dakikada maçı bitirerek seriyi beşinci maça taşıdı.

3. Mac
3. Maç
4. Mac
4. Maç

Dünkü maç gibi bu maç için de Silver Scrapes yolu gözükünce takımlar kendilerine verilen son şans için Vadi‘de yerlerini aldı. Fakat bu maç, serini diğer maçlarından farklı olarak tamamen Beşiktaş üstünlüğü ile geçti. Papara SuperMassive Blaze, rakibine hiçbir karşılık veremeyince siyah beyazlılar seriyi 3-2 noktalayarak yarı finale yükselmeyi başardı.

5. Mac
5. Maç (Silver Scrapes)

Serideki performansı ile dikkat çeken Beşiktaş’ın üst koridor oyuncusu Barış “Juuzou” Karatop, serinin en değerli oyuncusu seçildi!

E81 claXIAgorKy

TBF Geleneği Bozuldu!

Şampiyonluk Ligi‘ne katıldığından beri aralıksız bütün TBF‘lerde mücadele eden Papara SuperMassive Blaze, bu yıl daha çeyrek finalden mevsim finallerine veda etti. 2016 yılından bu yana ligin bütün Yaz Mevsimlerinde final aşamasını göre yani 5 yıldır üst üste TBF oynayan Papara SuperMassive Blaze’in bu serisini sonlandıran Beşiktaş oldu.

Yarı Final Eşleşmeleri

E82BbLDWEAcqSIK

Bu yıl ilk defa uygulanan format gereği çeyrek final aşaması tamamlandıktan sonra ligi birinci sırada bitiren takımın yani Galatasaray Espor‘un, çeyrek finalden yükselen iki takımdan birini seçmesi gerekiyor. Galatasaray’ın rakibini seçmesinin ardından yarı final eşleşmeleri belli olacak. Yarı final maçları ise önümüzdeki hafta cumartesi ve pazar günleri oynanacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments