1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters Berlin 4. Gün Sonuçları

VCT Masters Berlin 4. Gün Sonuçları
0

VCT 3. Aşama Masters Berlin turnuvasının dördüncü gününde, 2 takım daha playofflar aşamasını garantiledi! A, B ve D grubundan maçların oynandığı günün detayları yazımızın devamında!

A Grubu: Vision Strikers 2 – 0 Acend

Güney Kore takımı Vision Strikers, Avrupa’nın iddialı takımlarından Acend’e karşı üstünlük kurarak herkesi şaşırtmayı başardı. Daha önce 100 resmi maçlık bir galibiyet serisi yaşayarak adından bahsettiren Vision Strikers, hafife alınmaması gereken bir takım olduğunu gösterdi. Kendi tercihi Haven haritasında ilk yarıda Acend’e karşı 8-4 üstünlük kuran takım, rakibine oynama alanı vermeden seriyi 13-7 kazandı. Acend’in haritası Icebox’ta durumu biraz daha dengeleyen Acend, ilk yarıyı 7-5 geride tamamladı. Durumu 10-9’a getirmeyi başaran Acend, sonrasında 3 el kaybetti ve karşılaşmayı 13-9 Vision Strikers kazandı. Böylece Vision Strikers, VCT Masters Berlin playofflarını garantileyen ilk Güney Kore takımı oldu. Acend’in kaybedenler grubundaki rakibi, 15 Eylül’de oynanacak Paper Rex – SuperMassive Blaze karşılaşmasının kazananı olacak.

B Grubu: Envy 2 – 0 KRÜ Esports

KRÜ’nün seçimi ile ilk karşılaşma Icebox haritasında gerçekleşti. İlk yarı sonucu sağlanan eşitlik, ikinci yarıda Envy’nin baskınlığı sonucu bozuldu. Son 6 eli üst üste alan Envy, 13-9 galip geldi. Kendi haritası Ascent’te ise rakibine çok büyük bir üstünlük sağlayan Envy, sadece 2 el vererek 13-2 galip geldi. Böylece Envy, playoff aşamasını garantileyen ikinci Kuzey Amerika takımı oldu.

D Grubu: Sentinels 2 – 0 F4Q

Diğer gruplara kıyasla puan sistemi ile ilerleyen D grubunda, bugün VCT 3. Aşama Kore Challengers ikincisi F4Q ile VCT 3. Aşama Challengers 1 Kuzey Amerika ve 2. Aşama Masters’ın şampiyonu Sentinels karşılaşması gerçekleşti.

Şaşırtıcı derecede çekişmeli geçen ilk karşılaşmada harita, F4Q tarafından seçilen Split oldu. İlk haritayı 7-5 önde kapatan Sentinels, ikinci yarıda üst üste iki el kaybetti. Ancak sonrasında ipleri eline alan Sentinels, 13-9 galip geldi. Sentinels, kendi seçimi Breeze’de F4Q’ya göz açtırmadı, ve F4Q, ilk yarıyı 8-4 geride kapattı. İkinci yarıda rakibine el vermeyen Sentinels, 13-4 galip geldi. Karşılaşma sonucu gruptaki puan durumu ise şu şekilde:

WLPuan
Sentinels20+20
G211+2
F4Qo1-22

Ayrıca Breeze haritası da ilk defa VCT 3. Aşama Masters Berlin’de oynanmış oldu. Breeze, neredeyse sadece Sentinels tarafından resmi maçlarda tercih ediliyor, ve takımın haritadaki kazanma oranı %83.

VCT 3. Aşama Masters Berlin Playoff aşamasını garantileyen takımlar:

  1. 100 Thieves (Kuzey Amerika)
  2. Envy (Kuzey Amerika)
  3. Vision Strikers (Güney Kore)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments